2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 93 پست
آره .ی متخصص گفت رفلاکس پنهان داره.اینم از شانس منه خ عصبی شدم. خستم کرده.همیشه باید غذا بیشتر درست ...

هررروز که استفراغ نمیکرد ولی خودم غذاشو خورشتی درست میکردم بعد آب روش میریختم یکم نرم میشد میخورد.چرا کلافه شده بودم دیکه همش درحال تمیز کردن.یبارم یجا رفتیم مهمونی رودربایستی شدید داشتم.توبغلم بود ایستاده بودیم خداحافظی کنیم وحشتناک بود یهو همه جارو و لباسای منو خودشو استفراغی کرد اونموقع ۴ سالش بود باورت میشه؟گلم من سر پسرم ازبس اذیت شدم کلا قید بچه دومو زدم چون خیلی همه چیزش سخت بود .من خیلی عصبی شدم و بی حوصله.دیگه چکار میشه کرد خواهر.

یه روز خوب میاد

نه اگر مادر بدی بودی به فکر راه حل نبودی.کم کم هم مشکلش حل میشه هم خودش یاد میگیره غذا بخوره کارت را ...

خودش از غذا فراریه. ی دوره دکتر اشتهاآور داد.اونو میدادمش بهتر شده بود ولی همش ک نمیشه بدم

والا امروز چندبار دعواش کردم.الان مثه چی پشیمونم ولی ب جنون رسونده منو

بخدا مسخره میکنن ک چرا اینجور غذا میدمش. غذاشو شل میکنم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش از غذا فراریه. ی دوره دکتر اشتهاآور داد.اونو میدادمش بهتر شده بود ولی همش ک نمیشه بدم والا امر ...

حرف مردمو ول کن.اونا که خبر ندارن بذار مسخره کنن.هر کس خودش مشکلاتی داره که بقیه نمی دونن.بگو معده اش حساسه باید حواسم باشه به بهش.بابت امروز هم اشکال نداره بالاخره شما هم آدمی عصبانی میشی.روز های تعطیل با تو تفریحات بسپار به باباش .

هررروز که استفراغ نمیکرد ولی خودم غذاشو خورشتی درست میکردم بعد آب روش میریختم یکم نرم میشد میخورد.چر ...

منم عمرا دومی بیارم.اگ بخواد تا ۴_۵سالگی اینجور باشه دیونه میشم.الانشم خ عصبی شدم. ن صبحانه درست میخوره ن ناهار ن شام.میوه ک ابدا. آبمیوه هیچی.ب زور باید یکم بدمش

بچه های بقیه رو میبینم قشنگ میگن غذا.بعد من همش لابد دنبالش بدوم تا یکم بخوره.کسیم درکم نمیکنه میگن خب ولش کن نخوره.آخه نمیشه.حرص میخورما

منم ی جا برم همش میترسم بالا بیاره.ی خانواده شوهر فضولی دارم خ کم رفت‌وآمد میگن حوصلشونو ندارم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اصلا نگران نباش پسر منم همین بود رفلاکس داشت تا زمان شیر خوارگی شیر میورد بالا غذا خور که شد غذا رو باید میکس میکردم تا ۵ سالگی با سرنگ بهش غذا میدادم نمی‌خورد ...بعضی بچه ها این مدلی هستن نگران نباش

درست میگی.امروز دعواش کردم خ دوسش دارما ولی زجرم میده😭😭😭منم مامان بدیم

به هیچ عنوان عذاب وجدان نداشته برای همه مادرها پیش میاد ،سعی کن فردا رو باهاش بهتر باشی به اتفاق های قبل از این فکر نکن شیره انگور خیلی مقوییه بهش بدین از سردی هست استفراغ

حرف مردمو ول کن.اونا که خبر ندارن بذار مسخره کنن.هر کس خودش مشکلاتی داره که بقیه نمی دونن.بگو معده ا ...

آخه باباش ک خونس بدتر شیطونی میکنه نمیخوره. خیلی ددریه. بیرونم میبریمش حواسش پرت بازیه.دیگ امشب بریدم گفتم خدا منو بکشه راحت بشی .آخر دق میکنم از دستش

هررروز که استفراغ نمیکرد ولی خودم غذاشو خورشتی درست میکردم بعد آب روش میریختم یکم نرم میشد میخورد.چر ...

انگارداری منو پسرمو میگی 😭😭😭😭😭هنوزم جایی میرم استرس دارم ازبس استرس میشم شکم دردمیگیرم 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
اصلا نگران نباش پسر منم همین بود رفلاکس داشت تا زمان شیر خوارگی شیر میورد بالا غذا خور که شد غذا رو ...

چ جوری تا ۵سالگی با سرنگ میدادیش

اعصابم ضعیفه.ی مدت بخدا افسردگی گرفتم خودم تلاش کردم خوب شدم.ی روز ک خوشم ضدحال میزنه.

منم عمرا دومی بیارم.اگ بخواد تا ۴_۵سالگی اینجور باشه دیونه میشم.الانشم خ عصبی شدم. ن صبحانه درست میخ ...

گلم پسرمن بی اشتها نبود ولی تا میخورد اوق میزد.ولی صبوری کن درست میشه.ببین چیزی که من فهمیدم کلا باید کم کم غذا بخوره باهاش مدارا کن.انشالله که پسرشما زودتر خوب میشه.ولی شبها غذاشو زود بده.غذاش سبک باشه.مثلا من میبینم خیلیا عصرونه به بچه شون سیب زمینی یاتخم مرغ آبپز میدن.من جرات ندارم بدم.همه اش در حد یه لیوان شیر بیسکوییت یا یه دونه سیب مثلا کلا همه اش سبک میدم.

یه روز خوب میاد