ی پسر ۲۲ماهه دارم.از اول ک بدنیا اومد زجرکش شدم.سینه نگرفت.شیرخشکی شد.اونم نمیخورد. بعد واکسن ۲ماهگی نصف قبل شیر میخورد.گاهی ۶ساعت هیچی نمیخورد. با بدبختی تو خواب شیرش میدادم اونم خ کم .یک ساعت شیشه دستم بود بچم رو پام بود تابش میدادم تا بخوره.ب غذام ک افتاد ماه اول خوب بود بعدش ن
همش بالا میاورد.دندون درآوردن یک ماه تموم واسه هردندون بالا میاورد. غذاش باید نرمو شل میبود .الانم با مکافات میخوره.ی چیزی نیس بگم پسرم دوسداره بخوره.خونه فامیل شوهر ک نمیتونم برم یعنی جرئت ندارم از بس تیک میندازن.چرا نمیخوره.چرا خرده برنجه باید مثه ما بخوره. بخدا نمیخوره از اول همین بود بالا میاورد. غذای جامد ی تیک کوچیک میخوره.میدمشا.میزارم گرسنه بشه یکم میخوره
زندگیمو ب گند کشیده.فرشام ک نگم بهتره.صندلی غذاشو از بس شستم رنگ نمونده واسش
کارمند بودم دلم میخواد برگردم سرکارم ولی کسی نمیتونه بهش غذا بده.مامانم یکم میتونه ولی بچه بدقلقیه .با این اوضاع حالا حالاها نمیتونم برگردم
غذا درست میکنم یکیشو جدا برمیدارم با آب خورشت شل میکنم تا آقا یکم بخوره
زندگیم مختل شده.چقدر حرص بخورم از صبح ک بیدار میشه فقط میدوه و بازی میکنه. انرژیش خ زیاده.منم هی فکر میکنم چی درست کنم ک آقا راحت بخوره
امشب پارک بودیم با خانوادم.کلی بازی کرد شام برنجو شوید ماهیچه درست کردم واسش آوردم یکم خورد بعد بالا آورد.انقدر حرص خوردم
از دست این بچه جایی نمیشه برم باید بشینه خونه کسی نباشه تا ی ذره بخوره