2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 93 پست
به هیچ عنوان عذاب وجدان نداشته برای همه مادرها پیش میاد ،سعی کن فردا رو باهاش بهتر باشی به اتفاق های ...

۴شیره میدمش.موز هرروز میدمش.همش دارم فکر میکنم چی بدم یکم جون بگیره

فردا میگم امروز دیگ روز خوبیه.باز واسه صبحونه روشو برمیگردونه. باز قاتی میکنم

هیچکس بیشتر من دوست نداره.خ بفکرشم. ولی داره پیرم میکنه.بقیه هم فقط میگن ولش کن 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

انگارداری منو پسرمو میگی 😭😭😭😭😭هنوزم جایی میرم استرس دارم ازبس استرس میشم شکم دردمیگیرم 

آخی.پس همدردیم.بخدا من ازبس تو اطرافیانم مثل پسرم ندیدم فکر میکردم من بلد نیستم و اشتباه میرم.ولی بعد که بزرگتر شد وبهتر شد فهمیدم این زبون بسته رفلاکس داشته و من بیخبر.اینقدرم دکتر میبردم چون پنهان بود نمییفهمیدن.

یه روز خوب میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴شیره میدمش.موز هرروز میدمش.همش دارم فکر میکنم چی بدم یکم جون بگیره فردا میگم امروز دیگ روز خوبیه.ب ...

گلم بقیه رو ول کن.اگر ولش کنی وزن گیریش کم میشه قدش کوتاه میشه.اینقدر مامانای بیخیال دیدم که بچه اشون ریزه موندن و تنها حرفشونم اینه نمیخوره.باید دل به دلش بدی موقع غذا سرگرمش کنی با هر ترفندی.من هم نقاشی میکشیدم و بازی میکردم هم بهش غذا میدادم.

یه روز خوب میاد

عزیزم باید ببریش متخصص آلرژی ازش خون بگیرن ببینن به چی حساسیت داره که گوارششو اذیت میکنه این تجربه ...

متخصص گوارش منظورته؟والا فرق نداره همه چیو بالا میاره.همیشه ن ها. بعضی وقتا دلیلشو نمیدونم 

پس پسر من ب همه چی آلرژی داره.یبار بستنی بالا میاره یبار ن. یبار خورشت سبزی. یبار ن .خورشت قیمه

یبار آبگوشت .یبار نیمرو. تخم مرغ دوسداره انواع. گاهی اونم بالا میاره.هرروز نیستا ولی بالا بیاره هرچیزی تو معدشو بیرون میاره باید خونه باشم بشینه صندلیش خ یواش یواش و غذاشو شل کنم حواسشو پرت کنم هی فک بزنم حرف بززززززززززنم کارتم بزارم کلی اسباب بازی بدمش تا یکم بخوره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

انگارداری منو پسرمو میگی 😭😭😭😭😭هنوزم جایی میرم استرس دارم ازبس استرس میشم شکم دردمیگیرم 

پسرت چند سالشه

وزنشو بگو

۲۱ماهگیش ۱۲کیلو بود

گلم پسرمن بی اشتها نبود ولی تا میخورد اوق میزد.ولی صبوری کن درست میشه.ببین چیزی که من فهمیدم کلا بای ...

عصرانه منم سبک میدمش. بعدش تا چند ساعت نباید چیزی بدم وگرنه همه رو با عصرانه بالا میاره

مشکلم اینم صبرم دیگ لبریز شده.دیگ نمیتونم 

همه چیو رعایت میکنم غذاش سنگین نباشه کم بدم.آبکی باشه. طعمش خوب باشه.تند نباشه. 

گلم بقیه رو ول کن.اگر ولش کنی وزن گیریش کم میشه قدش کوتاه میشه.اینقدر مامانای بیخیال دیدم که بچه اشو ...

وزن گیری پسرت خوب بود؟والا پسر من ورن گیریشم خوب نیس با این همه رسیدگی من

۲۱ماهگیش ۱۲کیلو بود

گوارش نه متخصص آلرژی که تخصص اطفالم داره،عزیزم اونا ماده آلرژنو پیدا میکنن بعد رژیم میدن و دارو

تحقیق میکنم ی متخصص پیدا کن ببرمش

ممنون. دعا کن خوب بشه وگرنه دق میکنم از بس حرص میخورم

دختر من دو سالشه غذا هم میخوره ولی۱۰کیلوهه به نظرم حساس شدی  وزنش که عالیه

ن بابا لاغره. آنقدر بهش میرسم.فکر کن جدا واسش برنجو شوید با ماهیچه درست کردم نصف بیشترشو بالا آورد.بعد ۴ساعت شامشو دادم ک گرسنه باشه 

عصرانه منم سبک میدمش. بعدش تا چند ساعت نباید چیزی بدم وگرنه همه رو با عصرانه بالا میاره مشکلم اینم ...

آخی گلم میفهمم ولی کاری نمیشه کرد .من الان پسرم بهتر شده تو سن ۷ سالگی تازه خودش بخوره ولی غذای سفت مثل ماکارونی رو دقیقا یک ساعت طول میکشه بخوره.من دیگه زدم به بیخیالی.فکر کنم پوستم خیلی کلفت شده.منه وسواسی و تمیز و منظم چی بسرم اومده.هیچ کس ازدلم خبر نداره.منی که واس بیرون رفتن تا ثانیه آخر جلو ایینه بودم حالا شالمو دم در میندازم رو سرم میرم یهو توآسانسور میبینم دکمه هومو نبستم شالم کج و موجه😂چی بودم چی شدم.رسم دنیا همینه

یه روز خوب میاد