2777
2789
عنوان

عمل بینی!

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگر فرم اولیه خوب بوده مطمئن باش بازم به خوبی همون موقع میشه

دخترخاله ی من عمل کرد چسبشو که باز کرد خورد تو ذوق هممون هی میگفتیم بیچاره چقد بد شد از نیمرخ که افتضاح بود پستی بلندی داشت از رو به روهم ۲ برابر قبلش 

الان ۹ ماهه گذشته انقد خوشگل شده همه میپرسن کجا عمل کرده  زمان معجزه میکنه

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

من 6ماهه عمل کردم 

روزای اول و حتی ماه اول خیلی کوچیک و اوکی بود ولی از ماه دوم شروع کرد ورم کردن و تا همین یک ماه پیش ادامه داشت چیز طبیعیه 

و باید کنترلش کنی 

چیز تند نخور ورمت بیشتر نشه

منم اولش فک میکردم مشکل از بینی منه ولی خب طبیعیه و نگرانش نباش فقط رعایت کن و چسبتو درست بزن

ممکنه ۱۰ درصد ازین کوچیکتر بشه  طبیعی همینه چون عملا دکتر بهش دست نمیزنه و کاری نمیکنه  ...

عزیزم‌من بینیم کوچیک بود خودش از نمای نیمرخ افتادگی و قوز داشت چون صورت کوچیکی ام‌دارم و سلیقه ام طبیعی بود این انتخابو کردم ولی اخه تا دوهفته پیش بینیم خیلی خوب و کوچیک بود! ولی بهو شروع کرد ب زشت شدن

من 6ماهه عمل کردم  روزای اول و حتی ماه اول خیلی کوچیک و اوکی بود ولی از ماه دوم شروع کرد ورم ک ...

مرسی عزیزمم فقط اینکه ت نمای سه رخ قوز دراورده طبیعیه!؟

و اینک خودمم نمیتپنم متوجه بشم تا چ اندازه اش ورمه واقعا🤦🏻‍♀️

درسته فقط باید صبور باشی و تندتند آینه رو نگاه نکنی 😂

آخ آخ دقیقا😂دخترخالم دکترشو بدبخت کرد انقد رفت اونجا آخر گفت اگه درست نشه بخدا رایگان برات آنزیم تزریق میکنم نیمرخت یکدست شه ورمش خوابید درست شد😂

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

منم دقیقا نیم رخم کامل خراب شد و اصلا حال روحیم خوب نبود حتی جلو آیینه نمیرفتم 

میدونستم درست میشه و ورمه ولی بازم ته دلم ی جوری بود

بازم میگم طبیعیه و نگرانش نباش 

حالتو درک میکنم😁

منم دقیقا نیم رخم کامل خراب شد و اصلا حال روحیم خوب نبود حتی جلو آیینه نمیرفتم  میدونستم درست ...

منم میدونم طبیعیه از خیلیا‌شنیدم ولی تا ادم خودش تجربه نکنه نمیفهمه چ دردیه😂🤦🏻‍♀️🙆🏻‍♀️

واقعا دو هفته اس کلا بهم ریختم سرش چون مگ نباید هرچی میکذره ورم کم شه!؟ برا من هعی بدتر میشه

عزیزم‌من بینیم کوچیک بود خودش از نمای نیمرخ افتادگی و قوز داشت چون صورت کوچیکی ام‌دارم و سلیقه ام طب ...

دقیقا مشکلت مثه من بوده

مال منم اولش عالی بود یه دفعه همین شکلی شد من اون موقعها گفتم به دکتر احمقم که این چیه چرا داره روز به روز بدتر میشه گفت ورمه و الان ۶ سال گذشته من همچنان منتظرم ورمش بره :)