2777
2789
عنوان

عمل بینی!

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 87 پست
من 6ماهه عمل کردم  روزای اول و حتی ماه اول خیلی کوچیک و اوکی بود ولی از ماه دوم شروع کرد ورم ک ...

ساام خوبی؟!

الان سه ماه چن روز گذشته از عملم میشه تاپیک جدیدمو ببینی نظرتو بگی؟!حس میکنم نوکش هنوزم بزرگه و‌ورم‌داره🥲

سلام عزیزم بینیت قشنگ شده ، منم دو ماه میشه پیش دادگری عمل کردم ، قوز دارم مخصوصا تو سه رخ بیشتر ، که زیاد نگرانش نیستم چون خوب میشه تو هم نگران نباش ، ولی سوراخ های بینیم از رو به رو خیلی فرق داره هم جهتش هم اینکه کوچیک بزرگه خیلی رو اعصابم میره ، راستی یه سوال داخل بینیت رو که نگاه میکنی یه طرف ورم داره و بسته تر هست یا هر دو طرف یه جوره؟ واسه من یه سوراخ داخلش خیلی بسته تر هست و ورم داره داخلش ،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بینیت قشنگ شده ، منم دو ماه میشه پیش دادگری عمل کردم ، قوز دارم مخصوصا تو سه رخ بیشتر ،&n ...

♥️🥲

دقیقا منم ت ی سمت شدیدا برامدگی و قوز داشتم منتها ت اخرین ویزیتم با دست جاش انداخت کلا اون سه رخم صاف و‌خوب شد البته صبحا ی مقدار نامتفارنه..ولی ی سمت دیگ ام دوباره برامدگی دراومده و اویزیتمم گفت برای زمستون بیا🙁

حقیقتش‌منم سوراخای بینیم شبیه نیست!! یکیش ی مقدار پایینتره..منتها از پایین بخوام ببینم میبنم ک شبیه ولی ت تموم عکسا ی حالتیه انگار دماغمو باد کردمم🤧

بابا یکی از دوستام ی ماه قبل من باهاش عمل کرد بینیش خیلی خوشگله منتها نمیدونم برای من چراانقد بزرگه درواقع نوکش خیلی ورم داره حالا نمیدونم میره یا ن..

با چراغ قوه ام ک نگاه میکنم میبنم ی سمتش باز تره ..

راستی دماغ منم کجه 😁 کاملا کج جوری که هر کی میبینه میگه بازم کجی هم به کنار ولی تفاوت سوراخ ها اون ...

دیگ خودش برای همه میزنه۷۰درصد کجی رو‌میگیرم🙁

من ویزیت قبلیم باهاش داوام شد البته اون نذاشت حرف برنم منم دعوا کرد😂😂گفتم سه رخم چرا صاف نیست یجاش قوز داره نوکش برامده اس و فلان گفت همینجوری میمونه اصلا بعد پاشد قهر کرد رفت😐😂

ی روزایی خیلی خوب میشها منتها من بیشتر نگران بزرگیشم و البته نامتقارن بودن سوراخا و اینک نیمرخام فرق داره یکی قشنگتره😐

حس میکنم دارم پشیمون میشم از عمل باهاش🥲

دیگ خودش برای همه میزنه۷۰درصد کجی رو‌میگیرم🙁 من ویزیت قبلیم باهاش داوام شد البته اون نذاشت حرف برن ...

عزیزم تو خود منی انگار 🤣 همه مشکلات منو دار ی😁

واسه منم یه یه جا استخون زده بود بیرون فشار داد خوب شد خیلی هم درد داشت ولی همونجا دوباره برگشته، شده شبیه قوز، بهش نشون دادم گفت نگران نباش اگه موند میای مطب یه سوهان میکشم درست میشه درد هم نداره ، ولی کجی و سوراخ هارو از ترس اصلا نگفتم بهش چون دقیقا میدونستم قاطی میکنه قهر میکنه 🤣 چه گیری کردیم، به معتمدی که چسب میزنه گفتم گفت خوب میشه ولی جرات داری به خودش بگو امروز هم اعصابش خورد تر از همیشه است بیچاره میشی 😐 

♥️🥲 دقیقا منم ت ی سمت شدیدا برامدگی و قوز داشتم منتها ت اخرین ویزیتم با دست جاش انداخت کلا اون سه ...

دقیقا سوراخ های دماغ منم از پایین یکی میشه ، از رو به رو بدجور میزنه تو چشم، ولی نگران برآمدگ‌ی نباش چون درست میشه با سوهان درست میکنه، یه روز بد اخلاق تشریف نداشت خیلی مهربون بود 🤣گفت اصلا نگران برامدگی ها نباش اینجا هستم درست میکنم. راستی منشی ویزیت زمستونت رو نوبت داد یا گفت یک ماه جلوتر زنگ بزن؟ به من گفت یک ماه جلوتر زنگ بزن ،کدوم کلینیک عملت کرد عزیزم ؟

عزیزم تو خود منی انگار 🤣 همه مشکلات منو دار ی😁 واسه منم یه یه جا استخون زده بود بیرون فشار داد خو ...

میدونی برای من نوکشه.. ی سمتم یکم قوز دراورده سمت دیگ ام اینجوریه ک نوکش متورمه با تیغه‌ یکی نیست مث قوز ک زده بیرون اونجوری😑بابا اینجوریه ک یهو غیب میشه بعد‌ دوباره میزنه بیرون🥲اینجا چجوری دایرکت میدن برات عکس بفرستمم دوروزه استرس گرفتم

دقیقا سوراخ های دماغ منم از پایین یکی میشه ، از رو به رو بدجور میزنه تو چشم، ولی نگران برآمدگ‌ی نباش ...

اخه ب من اصلا نکفت سوهان میکشیمو فلان.. بداخلاق بود اتفاقا اونروز گفت میمونه اصن خانم بسلامت😂😂 اره برای ویزیت ب منم همینطوری گفت..کلینیک فارابی

میدونی برای من نوکشه.. ی سمتم یکم قوز دراورده سمت دیگ ام اینجوریه ک نوکش متورمه با تیغه‌ یکی نیست مث ...

شاید ورم باشه واسه منم نوکش خیلی ورم بعضی روزا ورم بیشتر میشه انگار نوکش کجه به یه سمت ، بلد نیستم بخدا 

اخه ب من اصلا نکفت سوهان میکشیمو فلان.. بداخلاق بود اتفاقا اونروز گفت میمونه اصن خانم بسلامت😂😂 اره ...

😂😂 ای بابا، بیشتر ادمو حرص میده ، ولی نگران نباش چند نفر از دوستام پیشش عمل کردن سه نفر برامدگی داشتن سوهان کشید خوب شدن ،اون روز حتما طبق معمول بی اعصاب تشریف داشت اینجوری گفته، ولی در کل خیلی ها بعد عمل پیشش دنگ و فنگ داشتن ولی بعد از شش ماه راضی شدن، من کلینیک ایران عمل شدم 

شاید ورم باشه واسه منم نوکش خیلی ورم بعضی روزا ورم بیشتر میشه انگار نوکش کجه به یه سمت ، بلد نیستم ب ...

فک‌کنم باید درخواست دوستی داد..حالا دادمم اگ شد عکس بفرستم یا ی ایدی بزار برام ت تل بیام🥲

😂😂 ای بابا، بیشتر ادمو حرص میده ، ولی نگران نباش چند نفر از دوستام پیشش عمل کردن سه نفر برامد ...

من خیلی نگرانم حقیقتا هرروز بجای اینک بهتر شه بدتر میشه هربار ی جاییش کجه.. الان فرو رفتگی پیدا کردههه سه رخمم ک دوهفته ی اول فقط صاف بود اونم از بس متورم بود باز کج دیده میشد😞