2777
2789
عنوان

عمل بینی!

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 87 پست
مرسی عزیزمم فقط اینکه ت نمای سه رخ قوز دراورده طبیعیه!؟ و اینک خودمم نمیتپنم متوجه بشم تا چ اندازه ...

ببین عزیزم کامل ورمه

کل بینی ورم داره خودت متوجه میشی وقتی تا چندماه دیگه ورمش رفت چقد عوض میشه 

الان انگار زیر پوست بینی نرمه ولی بعد از ی مدت سفت و محکم میشه و این ینی ورمش کمتر شده 

قوز هم بعد ی مدت میره دوستم بعد از من عمل کرد و دوتا قوز در آورد ولی الان دیگه خبری ازشون نیس همش بخاطر ورمه فقط صبر صبرررر کن 

انرژی مثبت بده ب خودت 

مرسی عزیزمم فقط اینکه ت نمای سه رخ قوز دراورده طبیعیه!؟ و اینک خودمم نمیتپنم متوجه بشم تا چ اندازه ...

عزیزم دکترتون باید توضیح میداد به من گفت شاید بد دربیاد یا ورمش زیاد باشه باید صبر داشته باشید نگران نباشید بعد دوسال معلوم میشه ولی به نظرم چسب بزنید من دوماه زدم بعد ی ماهم شب خوابیدنی میزدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم میدونم طبیعیه از خیلیا‌شنیدم ولی تا ادم خودش تجربه نکنه نمیفهمه چ دردیه😂🤦🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ واقعا د ...

دقیقا این حرفو منم میزدم🤣

منم میگفتم چطور همه هرچی میگذره ورمشون کمتر میشه ولی من بدتر شد

از دکتر ک پرسیدم گفت دیگه هر بدنی با بدن یکی دیگه فرق می‌کنه 

عزیزم دکترتون باید توضیح میداد به من گفت شاید بد دربیاد یا ورمش زیاد باشه باید صبر داشته باشید نگران ...

عزیزدلم دکترم گفت عجله نکن بینی تازه درحال ترمیمه و اینک دوماه باید چسب میزدم ی ماه شب ی ماهم شب و روز..سرخود‌نمیتپنم چسب بزنم بدتر میشه🥲

دقیقا این حرفو منم میزدم🤣 منم میگفتم چطور همه هرچی میگذره ورمشون کمتر میشه ولی من بدتر شد از دکتر ...

امیدوار باشم ک خوب میشه نهایت تا ماه بعد یعنی!؟🥲استرس امونمو بریده کلی هزینه کردم ک تهش دوباره افتضاح تر از قبلش بشه🤦🏻‍♀️