2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیاید

353 بازدید | 63 پست

من پارسال شب عاشورا و تاسوعارو نیت کردم براذظهور اقا دعا کنم احیا نگهدارم 

در اخر هم حاجت خودم رو‌خواستم که خداروشکر حاجتم براورده شد قبل اربعین 

میخوام امشب هم برا تشکر بازهم احیا نگهدارم 

اگر کسی خواست امشب بمونه قلب اقا در فشاره

اگر نه دوست داشتی اسمتو بگو برات دعا کنم مخصوصا کسایی که نی نی میخوان ولی ازت یه خواهش دارم اسمتو گفتی بگو برا فرج و سلامتی اقا چند تا صلوات میفرستی تا منم از دل و جون برا حاجتت دعا کنم 

یا مهدی 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

من همیشه بعد از نماز اولین دعایی میکنم ظهور اقاست

ازت خاهش میکنم اگه میشه برای خاهرم دعا کن ک شوهرش طلاقش نده و هرچه زودتر بیاد سراغش و اشتی کنن😔خاهرم خیلی غصشو میخوره

منم برات صلوات میفرستم عزیزدلم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۴۰ تا صلوا میفرستم براش.

دعا کن برادرم سر به  راه بشه و ازدواج کنه

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

اگ دوست داشتید پربتزدید کنید منم برا خیلیاتون دعا کنم 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

کسایی که اسم میدن زیارت هاشورا و‌حدیث کسا هم به نیابتشون میخونم 

۴۰ تا صلوا میفرستم براش. دعا کن برادرم سر به  راه بشه و ازدواج کنه

اسمم سمیه هست.

ممنون ازتون

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

منم دعا کنین انشاءالله منتظر ی خبری ام برسه انشاءالله خدا مهرمو ب دل اونی ک دوسش دارم بندازه انشاءالله و یه نیت دیگم دارم درست شه ان شاءالله شغلمم درست شه ان شاءالله مادرم سالم باشه سایش بالا سرم باشه انشاءالله اسمم نیلوفر

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

دوستان تاپیک اخرم ختم هست قرار بود تا ظهر تموم‌شه اما نشد اگه خواستین شرکت کنید ان شاءالله حاجت روا شید

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹