2777
2789
عنوان

همسایه بد

89 بازدید | 13 پست

تو چند ماهی که اومدیم دوبار تهمت زدن شما زغال میریزید الانم با وجودی که میدونن اهنگ برای دختر من سمه چند روزه عمدا بلندش میکنه زنه وقتی شوهرش خونه نیست خودش قبلا گفته بود عمدا میکنم چون بچه های من شبا نمیخابن

حالا چکار کنم بچه ها به شوهره پیام بدم که زنت اینجور میکنه یا نه شوهره یعنی مدیر ساختمونم هست

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

به خودش بگو عزیزم محترمانه

☀️🦁((ظالم به ظلم خویش گرفتار میشود از پیچ و تاب نیست رهایی کمند را))🌹💯قشنگم اعتماد ب نفس و عزت نفس چیزی نیست که مادرزادی بیاد🌹 باید کسبش کنی♥️ بدستش بیاری باور کن من اشنا داریم صدجوووووور عمل کرده بعد بازم نتونسته اعتماد ب نفس به دست بیارع😘 برعکس دوستام میشناسم کاملا طبیعی و بدون عمل ک از نظر بقیع قیافه شونم عادیه ♥️ولی اعتماد ب نفس بالایی دارن..😍تو خودتو قبول نداری چونکه خود واقعیتو نشناختی 💞منم اوایل تقریبا اینطوری بودم..اول اینکه چهره دست خود ادما نیست 💙دوم اینکه تو باید بری تو کار بالا بردن اگاهیو که بدونی انسان اصلا جسم و ذهنش نیست🥰 و ی موجود نامحدودع که خیلی ها با قیافه های عادی یا ب اصلاح مردم زشت دارن دنیارو میچرخونن🪅 ببین یه چیزی بهم ثابت شده اون هم این که زشت ترین آدم روی کره زمین هم حتما دست کم به نظر یه نفر زیبا و دوست داشتنیه! 🥳همون دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره 😜نگاه کن به این موضوع. دیگه اینکه تا اون روز برسه تلاش کن حس و حالت بهترین باشه و تا حد توانت به خودت برس 😚هم از پوشش آرایش بهداشت تندرستی و این چیزها هم روان و فکر آرام داشتن..💫.به این چیزی که بهت گفتم ایمان داشته باش هر روز هم از صبح به رسیدن روز خوبت فکر کن و منتظرش باش...💘بهت خوش میگذره و لحظه ای که ایمانت بهش 100 درصد شد درخشش رو تو نگاهت می بینند ..شک نکن که میشه!⭐✨

به خودش بگو عزیزم محترمانه

نمیشه جرعت نمیکنم برم به خودش بگم پرخاش میکنه

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره حتما بگو

خود شوهره هم روم نمیشه پیام بدم بش ولی بخاطر بچه هام مجبورم

نمیشه جرعت نمیکنم برم به خودش بگم پرخاش میکنه

شاید یادش میره حالا دوباره بهش بگو با به همون شوهرش بگو چون مدیر ساختمونم هستن خیلی بیشتر باید مراعات کنن که

☀️🦁((ظالم به ظلم خویش گرفتار میشود از پیچ و تاب نیست رهایی کمند را))🌹💯قشنگم اعتماد ب نفس و عزت نفس چیزی نیست که مادرزادی بیاد🌹 باید کسبش کنی♥️ بدستش بیاری باور کن من اشنا داریم صدجوووووور عمل کرده بعد بازم نتونسته اعتماد ب نفس به دست بیارع😘 برعکس دوستام میشناسم کاملا طبیعی و بدون عمل ک از نظر بقیع قیافه شونم عادیه ♥️ولی اعتماد ب نفس بالایی دارن..😍تو خودتو قبول نداری چونکه خود واقعیتو نشناختی 💞منم اوایل تقریبا اینطوری بودم..اول اینکه چهره دست خود ادما نیست 💙دوم اینکه تو باید بری تو کار بالا بردن اگاهیو که بدونی انسان اصلا جسم و ذهنش نیست🥰 و ی موجود نامحدودع که خیلی ها با قیافه های عادی یا ب اصلاح مردم زشت دارن دنیارو میچرخونن🪅 ببین یه چیزی بهم ثابت شده اون هم این که زشت ترین آدم روی کره زمین هم حتما دست کم به نظر یه نفر زیبا و دوست داشتنیه! 🥳همون دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره 😜نگاه کن به این موضوع. دیگه اینکه تا اون روز برسه تلاش کن حس و حالت بهترین باشه و تا حد توانت به خودت برس 😚هم از پوشش آرایش بهداشت تندرستی و این چیزها هم روان و فکر آرام داشتن..💫.به این چیزی که بهت گفتم ایمان داشته باش هر روز هم از صبح به رسیدن روز خوبت فکر کن و منتظرش باش...💘بهت خوش میگذره و لحظه ای که ایمانت بهش 100 درصد شد درخشش رو تو نگاهت می بینند ..شک نکن که میشه!⭐✨

شاید یادش میره حالا دوباره بهش بگو با به همون شوهرش بگو چون مدیر ساختمونم هستن خیلی بیشتر باید مراعا ...

یادش نمیره خودش تو دعوا گفت من عمدا میکنم icon

یادش نمیره خودش تو دعوا گفت من عمدا میکنم

بعضیا نمیدونم چرا همش دنبال دعوام😐

ماهم ازین همسایه رو مخ داریم ما همکفیم اونا طبقه اول یبار شیر لوله آبو باز گذاشته بود یادش رف ببنده از سقفمون آب میومد سقف زرد سد هزینه کردیم رنگکردیم با زنه هم دعوا کردم

هروزم زنه یا با شوهرش داره دعوا میکنه و فوشایبد میده یا با تلفن داره بلند بلند با یکی دعوا میکنه فوشمیده چند روز پیش مهمون اومده بود خونمون آبرومونو بردن خیلی بی فرهنگن واقعا موندم باهاشون چیکارکنم کسی اگر راهکاری داره بگه😩

🍓

چون بچه های شما شب نمیخوابن؟خب اگر اون متوجه مبشه ینی اذیت میشه. نمینونی گله کنی

بله من بخاطر خانم در اتاق رو قفل میکنم دیگه چکار میتونم بکنم صدای من اصلا بلند نمیشه بجه کوچیکه دیگه چکارش کنم ولی اون چی یه زن چهل ساله

ماهم ازین همسایه رو مخ داریم ما همکفیم اونا طبقه اول یبار شیر لوله آبو باز گذاشته بود یادش رف ببنده ...

لعنت به همسایه بد

بله من بخاطر خانم در اتاق رو قفل میکنم دیگه چکار میتونم بکنم صدای من اصلا بلند نمیشه بجه کوچیکه دیگه ...

در رو ققل کنی یا هرکاری کنی ب هرحال صدا میره و ناراحته

شما میتونی خواب بچه رو تنظیم کنی ک دیر نخوابه

من نه شما رو میسناسم نه ایشونو

کاری ب سن و سالش هم ندارم

بچه ام داشتم و همیشه حواسم ب ارامش همسایه ها بوده. این درخواست ات غیرمنطقی هست. هر دو ازار دهنذه است ولی خیلی از اپارتمان های بزرگ از ساعت ده به بعد صداشون دیگران رو ازار بده فورا مدیریت بهشون اخطار میده