مریض بودم زنگ زدم دختر همسایمون بیاد .در مورد پولش صحبت نکردم فقط گفتم بیا کمک.مادر شوهرم هم هست کمی غرغر کرد .گفتم من نمیتونم کار دوقولو و سه ساله رو انجام بدم مریض هم هستم اگه میتونی تا بگم نیاد .زانو درد و کتفم درده .حالا پرستار و مادرش خونمونن. همسرم شیفت شب هست
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
دلم ی جوریه میگم راحت نیستم غریبه خونمه ولی دختر خوبیه و کار بچه ها انجام داد غیر ۳ ساله ک وابسته خودمه
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
نمیدونم کار درستی انجام دادم یا نه .به نظرتون همسرم اومد بگم بره .
همین اول حساب کتاب رو مشخص کن جنگ اول به از صلح آخر واقعا هم سخته بخصوص دست ...
ممنون عزیزم. مادر همسرم هست نصف روز میاد ولی من کم آوردم ۳ ساله خیلی شیطونه
همین اول حساب کتاب رو مشخص کن جنگ اول به از صلح آخر واقعا هم سخته بخصوص دست ...
دوست دارم کار خونه هم انجام بده ولی نمیدونم چطور بهش بگم مثلا جارو برقی اینا بکشه
دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣 یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون. اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪
دوست دارم کار خونه هم انجام بده ولی نمیدونم چطور بهش بگم مثلا جارو برقی اینا بکشه
قشنگ مشخص کن
تعارف که نداری
بگو چه کارهایی میتونی بهم کمک کنی که از اول مشخص کنیم
و حساب و کتاب رو هم همون اول بگو
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
ممنون عزیزم. مادر همسرم هست نصف روز میاد ولی من کم آوردم ۳ ساله خیلی شیطونه
حق داری عزیزم
والا من جای تو بودم از روز اول کم اورده بودم تو خوب تاالان مقاومت کردی
کلی مریض شدم جوری عصبی شده بودم ک خودزنی میکردم
اگه اینجور بگم.اگه گفت فقط بچه بگم کار خونه انجام بده حساب میکنم؟
عزیزم براش یه شرح وظایف بنویس و بهش بده که در طول روز چه کارهایی باید انجام بده و بعدش در مورد دستمز ...
فقط نصف ماه میتونه بیاد نمیدونم چقدر بهش بدم یا بگم خودش حساب کنه شاید زیادی بگه