مریض بودم زنگ زدم دختر همسایمون بیاد .در مورد پولش صحبت نکردم فقط گفتم بیا کمک.مادر شوهرم هم هست کمی غرغر کرد .گفتم من نمیتونم کار دوقولو و سه ساله رو انجام بدم مریض هم هستم اگه میتونی تا بگم نیاد .زانو درد و کتفم درده .حالا پرستار و مادرش خونمونن. همسرم شیفت شب هست
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
باشه ولی دوقلو هستن بزار حواسش به بچه ها باشه اگ میخوای تمیزی یکی دیگرو بیار
این وسط مادرش داره کارها ی در میون انجام میده نمیدونم هدفش چیه میخواد ردش کنه
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چند روز پیش بخاطر خستگی با همسرم دعوام شد .گفتم یکی بیاد ب درک بزار خرج کنه
خوب کردی گلم هیچکس ارزششو نداره ما از عمر وزندگزمون چیزی نفهمیم بزار خرج کنه لیب ندارا حداقل رنگ آرامش میبینی عزیزم تو خونه ورزش کن برا خودت به آرایشگر بگو بباد بهت برسه،این روزا از عمر دیگه بر نمیگرده خواهرم
ی شب خیلی مریض بودم لرز گرفته بودم هر دو جیغ همسرم صبح سرکار باید میرفت ..بچه ۳ ساله م هم زیر پام و نق میزدن .اینقدر خودم زدم گفتم دست از سرم بردارید همسرم گفت از تو تعجب کردم تو خیلی آروم و صبور بودی
خوب کردی گلم هیچکس ارزششو نداره ما از عمر وزندگزمون چیزی نفهمیم بزار خرج کنه لیب ندارا حداقل رنگ آرا ...
خیلی لاغر شدم داروهام یادم میره تو کل روز ی وعده میخورم از خستگی بی اشتها شدم .بعضیا میگن میگذره ولی ب چ قیمت هر روز اندازه یکسال میگذره تا سر کوچه نمیتونم برم ی ساعت وقت برای خودم ندارم
انگار بزرگه بیشتر از دوقلوها اذیت میکنه،بابا بچه داری دست تنها خیلی سخته ادم حتی حق نداره مریض بشه
بله خیلی وابسته م هست .مامانم میخواد ببردش چند ساعت خونشون نمیره اصلآ میترسه من ولش کنم یا منو نبینه از وقتی زایمان کردم میترسه ولش بدم
مادره ک دیگ لازم نیس بیاد چند سالشه دخترشون؟از همین اول تعیین کنین،هم وظایف هم حقوق. خیلی خی ...
ممنون عزیزم .پرستاره مجرد و سنش ۳۵ هست
دادم،اولا خوب شیر میخورد جدیدا یک ماهه خیلی بی اشتها شده،مردمم نمیفهمن هی برا ادم توضیح میدن چقدر لا ...
ما زیره میدیم ب بچه زیره با قند پودر شده .بچه آروم میشه