2777
2789
عنوان

اولین شبیه که پرستار گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1942 بازدید | 78 پست
کلی مریض شدم جوری عصبی شده بودم ک خودزنی میکردم

من الان اینجوریم دقیقا.دارویی چیزی خوردی چجوری بهتر شدی؟

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول بگو پرستاری چقدر میگیری بعد بگو من کسیو با کار خونه میخوام یکم مبلغ بیشتر بکن

البته اولویت برام بچه  س .می‌خوام اعصابم آروم باشه. ولی چون زرنگه دوس  دارم‌ کمی ب خونه هم برسه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من الان اینجوریم دقیقا.دارویی چیزی خوردی چجوری بهتر شدی؟

هیچی سردرد عصبی دارم‌ .قبلا نداشتم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
برسه بهتره گلم خیلی خوب کردی داغون میشی اینجوری به خودت میرسی یکم

چند روز پیش بخاطر خستگی با همسرم دعوام شد .گفتم یکی بیاد ب درک بزار خرج کنه

فقط نصف ماه میتونه بیاد نمیدونم چقدر بهش بدم یا بگم خودش حساب‌ کنه شاید زیادی بگه

زنگ بزن این شرکتهای خدماتی وازشون سوال کن یه کم قیمتها دستنون بیاد الان فک کنم پرستار با کار خونه و آشپزی هر روز صبح تا ساعت ۵ حدود ۷ میگیرن 

چند روز پیش بخاطر خستگی با همسرم دعوام شد .گفتم یکی بیاد ب درک بزار خرج کنه

عزیزم شما ک دوقلو داری انتظار تمیزی نداشته باهاش

ولی بهش بگو کارهای مربوط به بچه مثل جمع کردن وسایل بچه و غذای بچه کمک کن 

حتما راجب حقوق باهاش صحبت کن 

زنگ بزن این شرکتهای خدماتی وازشون سوال کن یه کم قیمتها دستنون بیاد الان فک کنم پرستار با کار خونه و ...

نصف ماه میاد فقط جای ديگه کار میکنه

هیچی سردرد عصبی دارم‌ .قبلا نداشتم 

منم خیلی داعونم الان ۸ ماهشه خودم کرونا گرفتم.یک ساعت یبار پا میشه نق میزنه شیرشم درست نمیخوره میخوابه کولیک داشت ریفلاکس داره دیگه واقعا خستم دست تنها

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
عزیزم شما ک دوقلو داری انتظار تمیزی نداشته باهاش ولی بهش بگو کارهای مربوط به بچه مثل جمع کردن وسایل ...

فعلا شیر میخورن فقط 

منم خیلی داعونم الان ۸ ماهشه خودم کرونا گرفتم.یک ساعت یبار پا میشه نق میزنه شیرشم درست نمیخوره میخوا ...

مال منم همینطورن. کولیکیز بهش بده خیلی خوبه من قبل شیر بهشون میدم وقتی نمیخورن .راحت بعدش شیر میخورن