2777
2789
عنوان

بختک😡🧛🏻‍♀👿

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 62 پست
باورکن دم گوشم حتی یه چیزایی میگفت حسش کردم تو اتاق رو جسمم هیچ کاری نمیتوستم هیچ حرکتی 

برامن پیش اومد چن وقت پیش تو گوشیم چیزایی می‌گفت ولی من جرات نمیکردم توجه کنم به حرفاش 

خدایا خیلی شکرت   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکرد دیونه ای چیزی هستی😂 یعنی برا خودشون اتفاق نمی افته منو ک اگ همسرم از خفگی نمیپرید برده بود مال ...

عزیزم هیچکسو نمیبره اصلا همچین موجودی وجود نداره این یه منشا روانی داره برا منم اتفاق میفته گاهی،برو درموردش تحقیق کن،ادم خیلی میترسه و فکر میکنه محاله نجات پیدا کنه ولی بالاخره حتما میره

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
😐😐😐😐😐😐😐😐 راجع به چیزی که اطلاعات ندارید نظر ندید خیلی بهتره

چرا نه واقعا این ماورایی هم هست منم هرچی ذکر بود گفتم بابا اگه حال منو میدیدی تمام تنم میلرزید 

برامن پیش اومد چن وقت پیش تو گوشیم چیزایی می‌گفت ولی من جرات نمیکردم توجه کنم به حرفاش 

😱بخدا تا الان تو شوکم نمیدونم میگن اینم نوعی جنه چیزای خیلی بدی هم دیدم  هی میخواستم شوهرم صدا کنم نمیتونستم گف میخوام ببرمت شوهرت هم بردم میخاستم گوشیم بردارم ب کسی زنگ بزنم نمیتونستم آخر  با صدا خفگی همسرم برگشتم 

چجوریه ؟ من تاحالا اینجوری نشدم

خداکنه نشی منم قبلا میگفتم بابا این چیزا چیه یعنی تو میدونی چی سرت داره میاد آگاهی داری ب بیدار بودنت قدرت حرف زدن نداری بدنت بی حرکت یعنی من میخواستم خودمو رها کنم گوشیم دم دستم بود اونو نمیتونستم بردارم  اینا هیچ فکر کن یه موجود کنارت باشه و دم گوشت حرف بزنه و بخواد ببرت مثل کسی ک روحش بخواد جداکنن اونقد بی ارداه فقط منتظری اون لحضه تموم شه من بعدش سوره بقره رو گذاشتم گوش دادم تا آروم شدم دوباره خوابم برد

من دانشجو بودم خیلی روم میفتاد فک میکردم مشکل از اون خونه هست میگفتم شیطانی خونهه..ولی سال‌های بعدش ...

واای چجور دووم اوردی من قشنگ مرده بودم آرهه منم فکر میکنم مشکل از جام بوده امروز پایین رو زمین خواب بودم احتمالا اونجا چیزی هست  تقریبا هم گوشه اتاق میشد

😱بخدا تا الان تو شوکم نمیدونم میگن اینم نوعی جنه چیزای خیلی بدی هم دیدم  هی میخواستم شوهرم صدا ...

بنظرمنم جنه قشنگ اجزای بدنشو حس میکنم خوب تونستی حرفاشو گوش کردی من اصلا نمی‌تونستم 

خدایا خیلی شکرت   
بنظرمنم جنه قشنگ اجزای بدنشو حس میکنم خوب تونستی حرفاشو گوش کردی من اصلا نمی‌تونستم 

مور مور شدم الان دوباره بش فکر کردم آرهه چون جفتم بود و سرش قشنگ تو گوشم بود چاره ای دیگ نبود