2777
2789
عنوان

بختک😡🧛🏻‍♀👿

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 62 پست
اره منشا جسمیم داره دکتر من اینقدر خندیذ وقتی گفتم ازش میترسم منو باخودش میبره

فکرد دیونه ای چیزی هستی😂 یعنی برا خودشون اتفاق نمی افته منو ک اگ همسرم از خفگی نمیپرید برده بود مال من وحشتناک بود  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ شب بود ک الان تموم کرده بودم 😳😱 امروز ظهر اتفاق افتاد من همیشه رو تخت میخوابم ولی امروز رفتم رو ...

ببین کلا یه حالت روحیه ولی محض احتیاط دیگه رو تخت همون بخواب

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
واسه منم گاهی اتفاق میفته پریروز دستامو تو دستاش گرفت بعد یه گ و زی گذاشت باور کنید

یعنی گ و ز ی د؟🤣

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
یک مساله جسمیه رفیق منم یه مدت اینطور میشدم مشخصی شد کم خونی شدیذ دارم کم خونیم که رفع شد اینم رفع ش ...

باورکن دم گوشم حتی یه چیزایی میگفت حسش کردم تو اتاق رو جسمم هیچ کاری نمیتوستم هیچ حرکتی 

😐😐😐😐😐😐😐😐 راجع به چیزی که اطلاعات ندارید نظر ندید خیلی بهتره

اتفاقا اگه یکی باشه که تو‌این مسعله اطلاعات و تجربه داشته باشه منم ! من از بچگی‌درگیر بودم اونموقع فکر نکنم شما بدنیا اومده باشی😂