2821
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 30986 بازدید | 628 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وقت نهار انقد نخوردم تا اومد پیشم شروع کرد نق زدن ک بخور نگا ب خودت نمیرسی قول داده بودی مواظب عشق من باشی اینه نتیجه مواظب بودنات

ب زور یکم سوپشو خوردم هرکاری کردم ک کبابشو اون بخوره قبول نکرد ازش خواستم واسم از مامانش یا خالش بپرسه اینطکری نماز بخونم قبوله یا ن 

خودش زیاد نماز نمیخونه میگفت حالا ی امروزو نخون اما قبول نکردم اونو بیرونش کردن باز و من نماز خوندم یکم خوابیدم عصر دیگه نمیراشتن بیاد تو فهمیدم ی دور با نگهبانی دعوا هم کرده شبم زنداییم فرستاده بودش شهرستان گفته بود دیگه مامان باباش میان تو نمون 

مامانم ک فهمید جای دلداری اومد بدتر بی اعصابم کرد همشو گریه کردم 

منی ک تا قبل اومدن مامانم همه دکترا و پرستارا میگفتن تو اشتباهی اومدی تو این بخش انگار مامانم ک اومد افسردگیمو مشخص شد 

کلا عادت ندارم بروز بدم مامان سبحان از خالم پرسیده بود مگ میشه این انقدر حالش بد بوده باشع ک به خودکشی فکر کنه یعد مامانش اینا نفهمن خالم گفته بود نازنین خیلی تو خودش میریزه هیشکی نمیفهمه چشه 

راستم میگه کلا عادت ندارم غیر اینجا ک کسی منو نمیشناسه غمامو جار بزنم

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
سوند عزیزم.

عه اوکی

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
فک کنم سُند باشه

متشکر گل

بالخره اوردنم تو بخش و حدودا بعد ۲۷ ساعت مرخص شدم 

اومدم خونه خالم اینا اومدن خونمون فرداش

یکم حرف زدیم و ...

با سبحانم ک اشتی گرده بودیم فرداش مامانم میرفت سرکار و عصرش اجیم کلاس داشت سبحان گفت میام پیشت دلم اونجاس نمیتونم ولت کنم نگرانتم 

اومد صبح ک اجیم خواب بود تو اتاقم منم گاهی میش اجیم بودم گاهی پیش سبحان باهم حرع زدیم شرطامو گفتم 

گفتم دلم نمیخواد نگاه ب هیچ دختری کنی و همه حرفامونو زدیم ظهر واسه اولین بار کنارش ی چرت کوچولو زدم خیلی آروم بودم خیلی اما چون اتاقم گرم بود زود بیدار شدم ک دیدم بیداره و داره نگام میکنه 

نهار واسش یتیمچه پختم میخندید میگف منو عادتم نده به دست پخت خوشمزه خودت ک دیگه هیچ جا غذا نمیخورما کلی خورد ترشی های ک خودم درست کرده بودمم اورده بودم همش از اونا میخورد و تعریف میکرد چ غذایی چ تزئیناتی کلشو سوخی میکزد میگفت من یه هفته پیش تو باشم از بس چاق میشم دیگه لباسام اندازم نی 

بچه ها این علاقش ب غذاهایی ک من میپزم ی جوره خاصه ک قشنگ متوجه میشه غذارو من پختم یا ن

مثلا ی بار با دوستام زهرا و مهلا دلمه درست کردیم گفت دلمه برگ مو هارو ت درست کردی مزه دست تورو میده ولی اونارو ن

قشنگ حدس میزنه و درست هم هست

اومد خونمون لواشک خورد گفت تو درست کردی باقالی خورد گفت مامانت پخته مزه تورو نمیده

نمیدونم از کجا اما قشنگ طعم دستپختمو میفهمه خیلی تین کارش برام شیرینه حتی ی بار زنداییم ماکارونی پخت بهش دادم گفت تو نپخته بودیا گفتم چطور بد بود گف نه ولی دستپخت تو نبود مزه تورو نمیداد

الهی نگو اینطوری چقدر دردناک و غم انگیز

قربونت ک میخونی و نظر میدی عزیزدلمی

بالخره اوردنم تو بخش و حدودا بعد ۲۷ ساعت مرخص شدم  اومدم خونه خالم اینا اومدن خونمون فرداش ...

خلاصه دوباره انگار همه چی خوب بود اما تهش ی حس ترس و شک داشتم نمیخواستم با رامین باشه اما از دختر خالش  عروس خالش میفهمیدم با رامین رفت و امد داره در حالی ک ب من قول دادع بود قیدشو میزنه

رفتم شماره همدن پسر عموم رو ک گفتم تو بچگی چ بلاایی سرم اوردو پیدا کردم چاره‌ای نداشتم جز این کار براش پیام دادم گفتم امارشو برام در بیار شانسی گفتم ببین قلیونم میکشه یا ن تا اونموقع یقین داشتم نمیکشه اما زهی خیال باطل

ی شب پسر عموم گفت با رامین میگرده هنوز 

باهاش حرف زدم گفت اون دوتا زن از من ب خاطر اون فیلم شکایت کردن مجبورم با رامین برم تا رصایت بگیرم ازشون و ابت حرفا 

منم قبول کردم و هنوزم نمیدونم جریان شکایت راست بود یا دروغ

خلاصه ی شب پسر عموم گف نازی باید حرف بزنیم تو جت نمیگم زنگم بزن بیرون بودیم با استرس اومدم خونه قلبم تو پاچم بود زنگش زدم گفت ک من دیدم بی تی مصرف میکنه ی جیزیه میزارن زیر زبون خیلی بد نیست اما خوبم نیست

گفت شنیدم قلیونم میکشه شرابم داییش میاره و پخش میکنه اگ خودشم میخوره خبر ندارم

بچه ها ینی نگم براتون چی ب روز من اومد اول ک قبول نداشتم میگفتم دروغ محضه عشق من و این حرفا همش چرنده ام ترس برم داشته بود خلاصه ما هی حرف نمیزدیم و نمیشد یکم مامانشو در حریان گداشتم اما مامانشم از چیزی خبر نداشت دوباره داشتم امیدوار میشدم دروغه و پسر عمومم میخواد جداموت کنه حسوده اما زهی خیال باطل

دنیا واقعا با من  ارزوهام سر جنگ داشت😔😔

سلام نازنین عزیز قلبم درد گرفت از این همه سختی و رنج دل شکستگی واقعا نمیتونم جلوی اشکهام رو بگیرم ر ...

قربونت بسم الهی قلبت همیشه با عشق بتپه ممنون از همدردیت 😭😭

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز