2777
2789

قیمتش مهم نیست؟

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موهام کراتینه این ۲ تا عااالین

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
داروخونه داره

نمیدونم عزیزم پول دادم یکی از دوستام برام آورده

ولی از سایت میتونی بخری

اسمشونم بگو؟چند گرفتی؟ من از اون شامپو روغن آرگان هس ک بلنده و قهوه ای استفاده میکنم

اسمشون روشونه 

اون قرمزه ۲۳۰

اون سبز نارگیلی ۱۷۰

اسمشون روشونه  اون قرمزه ۲۳۰ اون سبز نارگیلی ۱۷۰

مراقبتات چیه؟ من شامپو و ماسک داخل حمام قبل سشوار روغن آرگان الان 5ماهه میگذره احساس میکنم موهام داره برمیگرده شما هم همینطور بوده؟ 

مراقبتات چیه؟ من شامپو و ماسک داخل حمام قبل سشوار روغن آرگان الان 5ماهه میگذره احساس میکنم موهام دار ...

روغن آرگان که عااالیه خودمم اصلشو از ترکیه خریدم خیلی خوبه وافعا راضیم 

من قبل حمام سفیده تخم مرغ به موهام میزنم بعصی وقتا هم ژل آلوئه ورا میزنم عالیه

شامپو فولیکا و ایروکس هم ایتفاده میکنم خوبه

بعد حمام هم همیشه روغن آرگان میزنم

روغن آرگان که عااالیه خودمم اصلشو از ترکیه خریدم خیلی خوبه وافعا راضیم  من قبل حمام سفیده تخم ...

این سفیده تخم مرغ یا ژل برای کراتینه بد نیست؟ میگم موندگاری کراتینه تون چند وقته؟ 

این سفیده تخم مرغ یا ژل برای کراتینه بد نیست؟ میگم موندگاری کراتینه تون چند وقته؟ 

نه برا من که بد نبود 

۸ ماه