2777
2789
عنوان

آینده بچه ها

132 بازدید | 10 پست

مامانای عزیز که بچه پنج شش ساله به بالا دارید! 

برای آیندشون چه برنامه ای دارید؟ چه مهارت‌هایی رو درونشون پرورش دادید؟؟ 

استعداد بچه هاتون رو پیدا کردین؟؟ 

بچه هاتون چه کلاسهایی میفرستین؟؟ 

من یه پسر 5.5 ساله دارم فوق العاده باهوشه نمیدونم چیکار کنم آیندش ساخته بشه! کمکم میکنین لطفا از تجربه هاتون برام بگین؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم عزیزم حرف منم اینه که چجوری بفهمم تو چی استعداد داره

هنوز کوچکلوعه گلم هرچیم علاقه داشته باشه رفته رفته میپرن باید بهش زمان بدی ک حداقل ۱۵ سالش شه اونوقت یه هدف جدی رو دنبال میکنه توهم تشویقش کن

من خدم الان ۱۷ سالمه بچگیم یبار خواستم دکتر شم یبار معلم یبار خواننده الانم ک کلا هدفم فرق کرده❤️

هنوز کوچکلوعه گلم هرچیم علاقه داشته باشه رفته رفته میپرن باید بهش زمان بدی ک حداقل ۱۵ سالش شه اونوقت ...

بنظرم اون سن دیگه برای پرورش استعداد دیره به نظر خودم بچه تا قبل از 18 سالگی باید یه سری مهارت‌ها و یاد بگیره تا تو اون سن بتونه خودش بهترین انتخاب رو باتوجه به علاقش داشته باشه شماهم سنت کمه من از ماورایی که خودشون بچه بزرگ کردن نظرخواهی کردم وگرنه خودم دو برابر سن شما سن و تجربه دارم 

سلام. بهت تبریک میگم که توانایی بچتو دیدی و براش دغدغه داری. قدم اول رشد خود پدر و مادره.از آنجایی که پدرها خیلی سخت تغییر میدن خودشونو🤭مامانا رشد میکنن😊 وگرنه هزارتا کلاس مختلف هم بره، تا وقتی پدر و مادر درکش نکنن و همراهی نکنن باهاش، نتیجه نمیگیره. وقتی باهاش بازی میکنی، توی طبیعت میری، باهاش حرف میزنی، به چی بیشتر توجه میکنه؟ راجع به چی بیشتر ذوق داره صحبت کنه یا توضیح بده. مثلا من دخترم ۶ سالشه.به علم علاقه نشون میده. چطوری؟ وقتی راجع به بدن انسان باهاش صحبت میکنم ذوق میکنه، ازش سوال بپرسم، با هیجان جوابهاش رو بیان میکنه، سوالهای جدید میپرسه...راجع به سنگها، گیاهان، حیوانات، پدیده های فیزیکی مثل نور و مایعات همینطور. ولی در زمینه آموزش نقاشی کلن سکوت اختیار میکنه و رنگا رو با بیحوصلگی روی کغذ میکشه.انگار مجبوره😁 از اینجا نقطه اوج علایق بچه ها مشخص میشه. هر بچه ای منحصر به فرده و علایق خاصی داره. وقتی علایق بچتونو ریز تشخیص دادین، بهتر میتونین برنامه ریزی کنین براش.🌺

بهت پیشنهاد میدم به جای اینکه از موسسه های استعدادیابی که خیلیاشون جنبه تجاری گرفتن و اعتماد بهشون سخت شده استفاده کنی، اگه مهدی میشناسی که از متد مونته سوری استفاده میکنه، بچتو بفرستی اونجا 

سلام. بهت تبریک میگم که توانایی بچتو دیدی و براش دغدغه داری. قدم اول رشد خود پدر و مادره.از آنجایی ک ...

سلام ممنون که جواب بهم دادی پسر منم دقیقا همینطوره واقعا مسائل علمی براش جالبند و بیشتر به فیزیک و نجوم علاقه نشون میده عاشق ساختن دستگاه‌های مختلفه و همش درباره نحوه کار موتورها و ماشین های صنعتی و کلا هر دستگاهی که با برق کار میکنه سوال میکنه و خیلی علاقه مند به یادگیری درمورد سیاره هاست!! 

امیدوارم بتونم این علاقه و اشتیاقش رو پرورش بدم تا درآینده بتونه به بهترین نحو ازش استفاده کنه!!