2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چی بخوام اتفاق میوفته و بدست میارم نمیشه اینجا توضیح داد

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
اگه امکانش هس اونایی که میتونی بگی رو باهامون درمیون بزاری ممنون میشم

بخاطر این میگم نمیشه اینجا گفت که اگه درست و اصولی انجام ندین برعکس عمل می‌کنه براتون در همین حد بگم بهتون که کلا تو هر لحظه از زندگی داریم از این قانون استفاده میکنیم چه خوب بخوای چه بد یه مثال میزنم بهتون که مواظب حرف زدنتون خیلی باشید هر حرف منفی نزنید فک کنید شما و خواهران تو خیابون می‌گذارید خواهرتون چند دقیقه وای میسته و نگاه می‌کنه  به یه کفش شما دفعه بعد خرید برید همونو براش می‌خرین وقتی میبینن کفشا رو ناراحت میشه که چرا خریدی من بدم میاد از این کفشا خب وقتی سوال کنید خودت نگاه میکردی به این کفشا حتما دوست داشتی دیگه

ایشون میگن من به کفاش این محصول تو دلم فش دادم که این چه آشغالیه این مثال بود مثل رابطه ما و کائنات هر چی بخوای جذب میکنی از چیزای کوچیک شروع کن که اعتمادت جلب بشه و حتما در موردش کتاب بخون همشو‌ جزئی نمیشه تعریف کرد 

کتاب چهار اثر فلورانس کتاب راز  و قانون جذب رو مطالعه کنید کمکتون میکنن کتاب اولی در مورد جذب نیست ولی به کلامتون کمک می‌کنه بهتر بشه

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
فقط میگم باهاش هرچیزی رو که خواستم به دست آوردم   ولی از راه درست و اصولی

اين راه درست و اصولي خيليييي مهمه 

بعضيا فك ميكنن خب من اينهمه ب خاستم فكر كردم ولي نشد 

پس دروغه

اگر سوالي راجب قانون جذب داشتيد بپرسيد بهتون ميگم💎⚡️
بخاطر این میگم نمیشه اینجا گفت که اگه درست و اصولی انجام ندین برعکس عمل می‌کنه براتون در همین حد بگم ...

من حس ميكنم همونجايي ك من دورشو ياد گرفتم توام ياد گرفتي 

چون مثالت و مدل حرف زدنت خيلي شبيه مربيه منه😂😐

اگر سوالي راجب قانون جذب داشتيد بپرسيد بهتون ميگم💎⚡️