2777
2789

من گرافیکم خیلی خیلی رشته شیرینیه بیشتر بگو توی نرم افزاراش مهارت پیدا کنه که اونا درامد زا هستن بقیش کار عملی و شب زنده داری و اینا داره و فقط هم خلاقیت میخواد هزینشم یکم بالاس

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیی خوبه من آرزوم بود برم نزاشتن

انقد فضای دبیرستانش شیرین و خوبه ک نگو

میبرنشون ساختمان رنگ میکنن نقاشی روی دیوار...

ممکنه مدرسه از شهرداری کار بگیره براشون

خیلی خوبه واقعا میگم ای کاش من برمیگشتم عقب و میرفتم این رشته

اگه علاقه نداره بیخودی نفرستش رشته های نظری وایعا چرت و مسخره شدن

دخترا این وسط یه راهنمایی به منم میکنید نهمم انتخاب رشته دارم

از ریاضی برم مهندسی کامپ 

یا ازتجربی برم دارو و....

آینده،بازارکار‌و درامد،مهاجرت کدوم بهتره؟

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 
من گرافیکم خیلی خیلی رشته شیرینیه بیشتر بگو توی نرم افزاراش مهارت پیدا کنه که اونا درامد زا هستن بقی ...

عزیز دلم موفق باشی 

درساش سنگین نیست ؟

دخترم خیلیییی علاقه داره

دخترا این وسط یه راهنمایی به منم میکنید نهمم انتخاب رشته دارم از ریاضی برم مهندسی کامپ  ...

دختر قشنگم تجربی به نظرم آینده بهتری داره مخصوصا دندانپزشکی درآمد و بازار کار فوق العاده ای داره

عزیز دلم موفق باشی  درساش سنگین نیست ؟ دخترم خیلیییی علاقه داره

مرسی گلم.خب هر رشته ایی سختیای خودشو داره نه سنگین نیست کارای عملیش زیاده مخصوصا ژوژماناش ک قشنگ همه باید کمکش کنید تا کاراشو اماده کنه .اکر علاقه داره حتما بزار بره منم علاقه داشتم نفر دوم دانشگاه بودم  و واقعا با جون و دل میرفتم سر کلاسا و ختی کار اضافه هم میکردم کلی به دوستام کمک میکردم من زودتر کارامو تمام میکردم ب بقیه کمک میکردم سرکلاس .خلاصه رشته شیرینیه بیشتر روی نرم افزار فوکوس کنه ک درآمدش از همونه 

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
دخترا این وسط یه راهنمایی به منم میکنید نهمم انتخاب رشته دارم از ریاضی برم مهندسی کامپ  ...

من ریاضی ام سخت تره خیلی از تجربی اما قبولیش راحتره یعنی پات بزاری تو اون رشته باید مطمعن باشی همونم ک میخوای با تلاش کمتری نسبت ب تجربی قبول میشی

اما رشته تجربی ممکنه خیلی سختی بیشتری بکشی و تلاش بیشتری کنی و در آخر ب چیزی ک میخوای نرسی

مرسی گلم.خب هر رشته ایی سختیای خودشو داره نه سنگین نیست کارای عملیش زیاده مخصوصا ژوژماناش ک قشنگ همه ...

😍 مرسییی بابت توضیحاتت قربونت برم ، برم بهش بگم که چند روز بعد باید بریم برای ثبت نام 

من ریاضی ام سخت تره خیلی از تجربی اما قبولیش راحتره یعنی پات بزاری تو اون رشته باید مطمعن باشی همونم ...

درست میگه همیشه داوطلب های رشته تجربی خیلی بیشتر بوده و قبولی سخت تری توی کنکور نسبت له بقیه رشته ها داشته

نظرتون درباره رشته تجربی چیه ؟

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅