2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سخته؟بنظرتون آینده داره؟

هم تجربی هم ریاضی سختن عزیزم اما ریاضی یکم حجم درساش بیشتره ریاضی از یازدهم ب بعد میشه ۳ تا کتاب...ولی قابل فهم هستن من چون دبیرستانم بیشترش مجازی شد خیلی واسم سخت ب نظر میومد اما از وقتی حضوری شده کاملا میفهممشون...آیندشم خوبه اگه ادامه بدی شرکت های خوبی میخوانت مخصوصا مهندسی هاش

متاسفانه فقط به گرافیک علاقه داره 

همون گرافیکم عالیه ولی من چون خودم خیلی توش مهارت پیدا کردم دیگه دوست دارم برم یچیزی که چیز جدید یاد بگیرم نه اینکه همون چیزای قبلی همین الان کار دانشجویی میگیرم ازمقطع بالاتر خودم راحت تایید میکنن استادایی ک خیلی سخت گیرن.بزار بره اگر علاقه داره

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
ببخشید شما الان شاغلید؟؟ 

من توی خونه کار اتجام میدم کار دانشجویی یا تبلبغات شرکتی یا هرچیزی میگیرم تو خونه انحام میدم ازونطرف هم طراحی نمای ساختمان داخلی و بیرونی هم انجام میدم کار زیاد برام پیدا کردن با توجه به مهارتم چون توی دوتا رشته ماهرم ولی همسرم راضی نمیشه بیرون از خونه کار کنم خودش برام کار میگیرم پولشم کامل بم میده تو خونه انحام میدم

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
متاسفانه فقط به گرافیک علاقه داره 

اخیی عزیزم چرا میگی متاسفانه ..بزار بره گرافیک من الان ۳ سال رشته سخت ریاضی فیزیک و خوندم ک دانشگاه کنکور هنر بدم و برم گرافیک.. میدونی چقد اذیت شدم چقد تا خودکشی رفتم از فشار درسها..این همه درسو بخونی و درکنارش درسهای هنر!!! فقط چون از نظر خانوادم رشته خوبی نبود اما همون خانواده بعد دیدن حالم به همه دری زدن رشتمو عوض کنن نشد الانم عذاب وجدان شدید دارن

سد راه دخترت نشو خواهش میکنم🙃

سنی نداری که چه از همین الان شروع کنی چه پنج سال بعد براش جونی

شما فک کن من تا ۳۰سالم بشه هیچ درآمدی ندارم بعدش تازه شروع میشه

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 
اخیی عزیزم چرا میگی متاسفانه ..بزار بره گرافیک من الان ۳ سال رشته سخت ریاضی فیزیک و خوندم ک دانشگاه ...

🥲 الهیی درک میکنم برات آرزو میکنم موفق باشی همیشه نه نه من اصلا دوست ندارم دخالت کنم توی انتخابش 

هم تجربی هم ریاضی سختن عزیزم اما ریاضی یکم حجم درساش بیشتره ریاضی از یازدهم ب بعد میشه ۳ تا کتاب...و ...

بنظرتون کسی که ریاضیش ضعیفه میتونه خودشو خوب کنه ؟من میخام شهریور امتحان ریاضی بدم رشته ریاضی و تجربیم بیارم اما الا هدف ندارم کدوم بهتره علاقم میگه کامپیوتر 

عقلم میگه تجربی 

نمیدونم💔🥲

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 
عزیزم شما کنکور بدی حتی اگه پرستاری هم قبول بشی توی دوران دانشجویی حقوق میگیری

مثه کامپیوتر نیست که تو سن ۲۳ ماهی ۳۰mبگیری:)

نه واقعا حقوقش اون اولا خیلی کمه :(

جدی🙁راستش عقلم میگه تجربی ولی به این فک میکنم تا ۳۰سالگی درس بخونم یکم سخته برام از طرفی خانوادم رشته ریاضی اهمیت نمیدن :)💔فقط میگن تجربی خوبه تو ریاضی کار نیست  خودمم دوس دارم با عقلم پیش برم اما میگن یه برنامه نویس حقوقش از یه دکترم‌ بیشتره‌ و راحت میتونه مهاجرت کنه‌ اینارو که میگن اصن....‌شما خودتو بزا جای من میبینی چه حس بدیه:)