2777
2789
نظرتون درباره رشته تجربی چیه ؟

رشته خودم تجربی بوده درسای سنگینی داره به نسبت سایر رشته ها و توی کنکور هم ی کم سخته البته اگه علاقه داشته باشی برات آسون میشه من واقعا علاقه نداشتم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

رشته خودم تجربی بوده درسای سنگینی داره به نسبت سایر رشته ها و توی کنکور هم ی کم سخته البته اگه علاقه ...

به نظرتون میشه به امید پزشکی رفت جلو ؟

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
به نظرتون میشه به امید پزشکی رفت جلو ؟

چرا که نه این همه آدم تونستن تو نتونی ؟ وقتی علاقه داری حتما حتما میتونی به خودت ایمان داشته باش و سعی کن ازش لذت ببری مهم ترین دلیل موفقیت علاقه ست وقتی علاقه داشته باشی یعنی تلاش میکنی و نتیجه تلاشتو میبینی عزیزم

چرا که نه این همه آدم تونستن تو نتونی ؟ وقتی علاقه داری حتما حتما میتونی به خودت ایمان داشته باش و س ...

مرسی گلم 

شما کنکور تجربی ندادین 

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
دختر قشنگم تجربی به نظرم آینده بهتری داره مخصوصا دندانپزشکی درآمد و بازار کار فوق العاده ای داره

اخه سن خیلی میره بالا اونموقع به چه دردم میخوره؟🥲💔

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 
من ریاضی ام سخت تره خیلی از تجربی اما قبولیش راحتره یعنی پات بزاری تو اون رشته باید مطمعن باشی همونم ...

خیلی سخته؟بنظرتون آینده داره؟

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 

ببین معماری هم خیلی خوبه اگر علاقه داشته باشه اون نرم افزاراشو اگر خوب یاد بکیره هر پروژه چند میلیون میگیره علاوه برااینکه خانم مهندس صداش میکنن کلاس و شخصیت کاریش هم خیلی بالا من رشته خودم گرافیک بود ولی معماری هم نرم افزارشو کلاس ازاد رفتم کارمیکیرم خیلب درآمدش خوبه البته الان تغیر رشته دادم میخوام برم تخصصی یاد بگیرم معماری

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +