2777
2789
عنوان

سوال

69 بازدید | 9 پست

سلام. بچه ها یه سوال:چند وقته با دوستم که ده سال با هم بودیم قطع رابطه کردم. یعنی کار خوبی کردم؟ چون اخلاقش مخصوصا وقتی عصبی می شد خوب نبود و بهم توهین می کرد. حرمت نگه نمی داشت. همیشه هم به نظرش من مقصر بودم و خودش تقصیری نداشت. چند ماه پیش ده روز جواب تلفن هامو درست نمی داد. و.... یهو بعد ده روز گفت من از دوستی باهات خسته ام و نمی خوام دیگه باهات دوست باشم. کلی اصرارش کردم و گریه و اینا که دوباره باهام دوست شد. ولی دو هفته پیش سر یک موضوع الکی ناراحت شد و به قول خودش کات کرد و جواب تلفن هامو نداد. منم زنگش نزدم دیگه. 

ولی اون توی این شهر هیچ کسو نداره. با من فقط رابطه داره. یعنی کار خوبی کردم که باهاش قطع رابطه ام. شما بودین چی کار می کردین؟ اصلا از چشمم افتاده با کاراش 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کار خوبی کردی 

هربار با اینکه مقصر نبودی میرفتی جلو و معذرت‌خواهی میکردی ولی این دفه صبر کن اگه براش ارزش داشته باشی خودش غرورش میزاره زیر پاش و مباد جلو اگه نیومد کلا بیخیالش شو 

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼

کار خوبی کردی اصلا ناراحت نباش بهش پیله کنی واسه موندن بی احترامیاش بدتر میشه نمیتونی اعتراض کنی چون برمیگرده میگه من که نمیخوامت خودت آویزونمی اگه سرش به سنگ خورد از تنهایی دوباره برگشت سمتت باهاش سر و سنگین باش و اون موقع دور دور خودته تمام ایراداش بگو اصلاح کنه 

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊
کار خوبی کردی  هربار با اینکه مقصر نبودی میرفتی جلو و معذرت‌خواهی میکردی ولی این دفه صبر کن اگ ...

الان که فعلا دو هفته هست که اصلا زنگ و پیام نزده. ولی من همون اول چند بار زنگش زدم جواب نداد 

کار خوبی کردی اصلا ناراحت نباش بهش پیله کنی واسه موندن بی احترامیاش بدتر میشه نمیتونی اعتراض کنی چون ...

مثلا می رفتم خونش. به من کار خونه می داد انجام بدم. وقتی اشتباه می کردم می گفت تو مامانت کار یادت نداده و دو ساعت غر می زد. یا اینکه یه چیزی میومد می گفت از خونه م برو بیرون 

کار خوبی کردی  هربار با اینکه مقصر نبودی میرفتی جلو و معذرت‌خواهی میکردی ولی این دفه صبر کن اگ ...

اصلا مقصر هم باشم آیا حق توهین و.... داره؟ منو بی ارزش کنه هر دفعه؟  سر چیزای بی اهمیت

صد در صد کار خوبی کردید و اصلا عذاب وجدان نداشته باشید

توی این شهر فقط با من دوسته و کسی رو نداره. همش توهین و بی احترامی می کرد. اصلا شما فرض کن که توی یه موضوعی مقصر باشی. آیا دوست شما حق توهین کردن و پایین آوردن ارزشت رو داره؟