2777
2789
به عنوان کسی که هزاران پولدار عوضی دیدم و شوهر قبلیم ی پولدار زن باز نجس بود صد در صد عشق اوناییم ک ...

پیرو صحبتهات یه جایی به مدت چند هفته رفتم ،صاحب کارخونه بزرگ و ماشین آنچنانی و این حرفا به همه وهمه ی دخترا و زنهای کارگر کارخونه متلک مینداخت و هیز بود و به شدت نفرت انگیز ، تو اون مدت میگفتم زنشم مثلا تو دلش خودش میگه چقدر خوشبخته دیگه خبر نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

می شه بگی چند سالتونه؟ 

۲۷

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
خدا کنه وقتی سنت رسید به بالای ۴۰ سال هم همین نظر رو داشته باشی 

باور کن سنم به صدسال هم برسه همین نظر دارم 

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

عشقو بدین برم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
باور کن سنم به صدسال هم برسه همین نظر دارم 

از آینده حرف نزن آدما با بالا رفتن سن نظرشون و شخصیتشون تغییر میکنه . البته من نمی گم شما نظرت ایرادی داره ولی به نظرم دیدگاهی هست که اکثرا توی سن شما دارن 

از آینده حرف نزن آدما با بالا رفتن سن نظرشون و شخصیتشون تغییر میکنه . البته من نمی گم شما نظرت ایراد ...

آخه عزیزم من ۹سال تجربه عشق داشتم الانم ۹سال که از اون عشق میگذره تقریبا 

نه سرد شدم نه تونستم با پول اونجوری به آرامش برسم...

من خودم میشناسم هر چقدر سنم بالاترم بره میدونم که زندگی واقعی رو من ۹سال پیش تجربه کردم. الان فقط دارم زندگی رو میگذرونم همین...حالا با پول یادتون پول چه فرقی میکنه !

عزیزم هیشکی از پول بدش نمیاد منم دوست دارم 

ولی چون تجربه کردم میگم عشق خیلیییییییییییییی بالاتر از پوله خیلی اصلا قابل مقایسه نیستن

کسی که مقایسه میکنه اصلا عشق واقعی تجربه نکرده

چون تجربه اش داشتم کسی که با همه وجودم دوستش داشتم ول کردم.  الآن ازدواج کردم. و شوهرم تقریبا ...

خب منم دقیقا کسی که خیلی پول دار بود خواستگارم بود ولی با عشقم ازدواج کردم که جز عشق هیچی نداشت عشقمون هم واقعی بود ولی الان متاسفانه اون عشق هم نیست .الان ن پول ن عشق