2777
2789
خب منم دقیقا کسی که خیلی پول دار بود خواستگارم بود ولی با عشقم ازدواج کردم که جز عشق هیچی نداشت عشقم ...

نه عزیزم باور نمیکنم اون عشق واقعی بوده...

یا شایدم حریص شدید نسبت به پول

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شایدم چون شما وصال ب عشق نداشتید براتون انقدر شیرین 

شاید...

من تجربه ام گفتم. منو اون رابطه ایی باهم داشتیم که میدونم حتی تو زندگی واقعی هم خراب نمیشد حتی اگه تا آخر عمر تو مستاجری فقر  بودم. 

من خودم میشناسم هیچ کس نمیتونه منو با پول بخره 

کسایی که خودشون به پول میفروشن هیچ وقت تاکید می‌کنم هیچ وقت حال دلشون خوب نیست ولی ظاهر خودشون و زندگیشون عالیه

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
به عنوان کسی که هزاران پولدار عوضی دیدم و شوهر قبلیم ی پولدار زن باز نجس بود صد در صد عشق اوناییم ک ...

پس چرا یه پولدار میشناسم از شغلش میلیاردی در میاره ولی رام زنشه 

و زنشه که مراعات اون رو نمیکنه مرده بدش میاد زنه عکس های لختی پست میکنه با وجود این بازم قربون صدقه زنه میره 

یعنی صد برابر زنه محبت داره بهش