2777
2789

یه ضرب المثل  میگه گشنگی نکشیدی که عاشقی از یادت بره مطمئنآ  وقتی پول نباشه عشق  به درد نمیخوره 

من به تمام آرزوهایم قول رسیدن دادم پس خدا جون به لطف تو خیلی نیاز دارم با احمق بحث نکن چون اون تو رو اندازه خودش پایین میاره تا بتونه زمینت بزنه با آدم بی شعور بحث کردن مثل کشتن پشه رو صورت خودته  خودت آسیب میبینی 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عشق پول میاره

وقتی بخوای با عشق زندگیتو شروع کنی و از کم اگه زرنگ باشی پولو به دست میاری  ولی اگه عشقی در کار نباشه اصلا انگیزه نداری واسه زندگی کردن

ماشاالله لا حول و لا قوه الی بالله🧿خدایا مراقب عزیزانم باش🥰
من مدام در حال مقایسه زندگی خودم با اطرافیانم با اینکه من از همشون بهتر میپوشم بهتر میخورم اما خوب م ...

عزیزم تو حریص شدی...

وقتی یه آدم حریص میشه حتی خودشم از یاد میبره 

ببین مادرشوهر برادرشوهر بزرگه من سر یه خونه از هم شکایت کردن.شریک هستن باهم. ببین یه مادر وپسر بخاطر پول همدیگر از یاد بردن میخوان همو بندازن زندان.

حالا بگو واقعا پول وحریص شدن ارزش این دنیای فانی رو داره؟

روخودت حتما کار کن تا روحت آرامش بگیره

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
نظرات رو می خونم یه سوال پیش میاد که چرا این دو باهم یک جا جمع نمیشه اگه بشه تعداد کمه

همیشه تا بوده همین بوده

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
هرکس با توجه به سن و سال و تجربه خودش میگه من با تجربه ای که دارم میگم پول بهتره . پول باشه کنارش خی ...

پول باشه همه چیز هست ولی عشق نیست

عشق 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چرا یکی نمیاد بگه مشکل کجاست هرتاپیک اینجوری دیدم همه همین بوده

هر کی یه اعتقادی داره خب

ولی تا بوده همین بوده عشق وپول یکجا نبودن باهم 

منکه تاحالا ندیدم 

راستی اینم بگم برای دوستان عشق با دوست داشتن خیلی فرق میکنه کسایی که عشق واقعی تجربه کردن میدونن من چی میگم 

پول

پول 

پول

در اصل عشق بهتر از پوله ولی ریزبین باش 

اگه پول نباشه عشق به مشکل میخوره

اگه پول باشه عشق میتونه بوجود بیاد

پول یک شبه از بین نمیره ولی عشق با دو کلمه میتونه نابود بشه 

پول موندگار تر از عشقه

در زمان کهولت سن عشق کمرنگ شده ولی پول بیشتر از قبل نیازه

وقتی تمام اینارو با هم ببینیم پول معتبرتر و لازم تر و پایدارتر از عشق میشه

خیلی مواقع با پول عشق هم بدست میاد خیلی مواقع هم دیدم که اولش عشق بوده ولی چون پول نبوده اون عشق به ...

منکه چون خودم تجربه کردم اصلا این حرف قبول ندارم. 

شاید از اینایی بودن که تیکه کلامشون عشقم بود!

کسی که عشق واقعی تجربه کنه اصلا همه چی براش بی معنی میشه پول که حتی ذره ایی اهمیت نداره