2777
2789
و دقیقا همین مقایسه کردن ها باعث میشه از عشقت سرد بشی

متاسفانه اره

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلیل اینکه بعد از چندسال وقتی پولی نباشه همش نگران آینده ای همش دلهره آینده بچتو داری همش خودتا با ا ...

والا من شوهر قبلیم پولدار بود غصه ی هیچیو نمیخوردم ولی هر روز زیر یکی میدیمش میگفت پول دارم میکنم به تو مربوط نیست دست بزنم داشت خیلی از مردا و پسرای پولدار دیگه رو هم دیدم اینجوری بودن کم پیش میاد طرف پولدار باشه و انسانیت حالیش باشه هار نشه

من با عشق ازدواج کردم طعم فقر رو چشیدم فقری که حتی خانواده ام متوجهش نشد از بس با سیلی صورتم سرخ نگه میداشتم ولی خدا روشکر ارزشش رو داشت همسرم با عرضه اس همه تلاشش رو برا رفاهمون بکار میگیره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من برعکس همسر سابقم وضع مالی خوبی داشت اما تفاهم نداشتیم جدا شدم همسرم الان وضع مالیشم زیاد اوکی نیس ...

پس تو عاشق نیستی...کسی که عشق واقعی تجربه کنه اصلا ذره ایی پول براش اهمیت نداره

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
والا من شوهر قبلیم پولدار بود غصه ی هیچیو نمیخوردم ولی هر روز زیر یکی میدیمش میگفت پول دارم میکنم به ...

اون انسان نبوده تازه به دوران رسیده بوده پول احتمالا هارش کرده بوده 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
وقتی عشق باشه پول رو میتونید با هم تلاش کنید و بدست بیارید ولی وقتی عشق نباشه هر چند اون آدم پول داش ...

دقیقااااا 

واقعا من تجربه اش دارم 

الآن ماشین شاسی بلند دارم خونه کلا همه چی دارم تقریبا 

ولی حاضرم همش بدم حتی ۱هزار تومن رو

برگردم به اون دوران که عشق واقعی تجربش کردم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
پس تو عاشق نیستی...کسی که عشق واقعی تجربه کنه اصلا ذره ایی پول براش اهمیت نداره

من مدام در حال مقایسه زندگی خودم با اطرافیانم با اینکه من از همشون بهتر میپوشم بهتر میخورم اما خوب مثلا میگم اونا چرا باید دو سه تا خونه داشته باشن ما یه دونه چرا اونا باید بهترین ماشین سوار بشیم ما معمولی میدونی این مقایسه ها هم حسودم کرده هم زندگی را به کامم تلخ انقدم سرکوفتشو به شوهرم میزنم که اونم روانی کردم