2777
2789
کسی که شک کنه، پول براش بهتره. چون هنوز نمیدونه عشق چیه

با همه وجود این جمله رو تجربه کردم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با دلیل 

دلیل اینکه بعد از چندسال وقتی پولی نباشه همش نگران آینده ای همش دلهره آینده بچتو داری همش خودتا با اطرافیان مقایسه میکنی .....

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
پول باشه همه چیزم هست 

نه عزیزم پس عشق واقعی تجربه نکردی

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

پول

عشق وجود نداره.. 

لطفا لایک نکنید ممنون میخندم به جهانی که غمش را به رخ من کشید! من  مادر یک بچه خاص هستم..یک بچه از نشانه داران داون..عزیزم منو تو تاپیکای ترسناک تگ کن مرسیییی..هر ماه 700 تا صلوات برای همه کسایی که ارزوی بچه دارن ولی ناباروری دارن یا به دلایلی بچه دار نمیشن که بچه سالم خدا بهشون بده!همه کسایی که تو سایت ارزوی بچه دارن ولی به دلایل زیادی باردار نمیشن... ایشالا تیکر بارداریتون..خیلی درد کشیدم..خیلی..ولی همین الانم شکر گذارم که زندم و قراره کل چیز جدیدو تجربه کنم..خدایا پشتم باش.. 

هنوزم معتقدم عشق

حداقلش عشق میتونه باعث بشه از کنار بعضی چیزا بگذری 

البته نمیدونم شما چندسالته ک تو این دو راهی موندی بالغ ک باشی میدونی اصلا ب کسی ک تو بی پولی مطلقه هم نباید فکر کنی☺️

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

به عنوان کسی که هزاران پولدار عوضی دیدم و شوهر قبلیم ی پولدار زن باز نجس بود صد در صد عشق اوناییم ک میگن پول تاحالا باهاش مواجه نشدن و تجربه ای ندارن درسته کهپول خدبه عزیزم ولی پول همه رو هار میکنه خیلی کم پیش میاد طرف پولرار باشه ولی ارم باشه نکن اینکارو با خودت سمت پول نرو البته که نمیگم فقط فقر خوبه باید ی سرمایه ای باشه هرچند اندک...

چون تجربه اش داشتم کسی که با همه وجودم دوستش داشتم ول کردم.  الآن ازدواج کردم. و شوهرم تقریبا ...

من برعکس همسر سابقم وضع مالی خوبی داشت اما تفاهم نداشتیم جدا شدم همسرم الان وضع مالیشم زیاد اوکی نیست خیلی هم زحمت میکشه خیلی اما من همش نگران آینده ام همش احساس پوچی میکنم الانم اندازه خودمون داریما اما همش شوهرما کم میبینم با اینکه هر دوعاشق همیم او صد البته اون بیشتر

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين