پسرم ۴ ماهو ۱۰ روزشه وزن تولدش ۲ کیلو ۴۰۰ بوده الان دوشنبه برا چکاپ بردیم دکتر وزنش شده بود ۶ کیلو دکتر گفت کمه باید بهش شیرخشک بدی ولی اصلا شیرخشک نمیخوره ۳ تا مارک رو انتخاب کردیم شیر خودمم کم شده موندم چیکار کنم ؟حتی با قطره چکان و قاشق هم شیرخشک رو نمیخوره .الان که خواب بود میخواستم بهش بدم همین که یکم خورد دیگه دهنش رو قفل کرد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از ۴ ماهگی فرنی و حریره رو میشه داد من که از ۶ ماهگی شروع کردم اما دکتر بردم گفت الان از ۴ ماهگی میگن دیگه حریره و فرنی رو شروع کنید ولی رقیق باشه حتی قطره آهن و هم گفت از ۴ ماهگی باید بدی یک قطره هست زینک و آهن و اد با هم هست اشتها رو هم زیاد میکنه خوبه خودتم رازیانه بگیر پودر کن با چهار زیره روزی نصف قاشق چایخوری چهار زیره و نصف قاشق هم رازیانه بخور من میخورم شیرم خیلی بهتر شده