2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین به یه مادر خسته کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 28 پست
عزیزم یعنی اگه اون کاربر بگه نه بد نیست شما به بچه ی ۴ ماهت غذای آبکی و تیلیت شده میدی ؟ 

نه بد نیستی که میگم از روی تجربست نه هوااا😑😑😑

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ۴ ماهگی فرنی و حریره رو میشه داد من که از ۶ ماهگی شروع کردم اما دکتر بردم گفت الان از ۴ ماهگی میگ ...

دکتر پسرمن نگفت غذاسو شروع کن ‌.فقط گفت وزنش دوپله پایین تر از بقیه بچه هاست .اخه تو ابن ی ماه گذشتم بچم هم ختنه شد هم واکسن ۴ ماهگیش سخت بود الانم که کرونا گرفت طفلکم.

خودمم نمیدم راستش ولی خیلی نگران وزنشم .

وزن بچت خوبه ک از دو‌کیلو شروع کرده میخای الان چند باشه

من پسرم دنیا ا‌مدنی ۴۶۰۰بود تولدش شد۹۴۰۰ 

درضمن اشتباه نکن غذا زود بدی تپل که نمیشه هیچ لاغرم میشه همه چی به وقتش

پیج دکترظریفی و‌پیج دکتر صافی دنبال کن ببین چیا میکن

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم،یا مهدی ادرکنی❤️عضو گروه قرمز❤️وزن هدف۷۰
نهههه ،من به دخترم از 2/5 ماهگیش تیلیت خیلی آبکی میدادم.  میوه‌های خیلی شل میدادم..  شیر ...

یاخدا،تورخدااین تجربیات واسه خودت نگه دار توصیه نکن به بقیه،

❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️
نهههه ،من به دخترم از 2/5 ماهگیش تیلیت خیلی آبکی میدادم.  میوه‌های خیلی شل میدادم..  شیر ...

چایی میدادی اصلا ممنوعه بچه فقر آهن شدید میگیره زیر یکسال اصلا چای ممنوعیت ۱۰۰ درصد هست دو ماه و نیم خیلی زوده میوه خام که زیر  یکسال ممنوعه از ۶ ماهگی مجازی میوه های اونم مجاز رو پخته بدی فقط موز و خام میشه داد بيسکوئيت هم که ممنوعه تا۹ ماهگی بهبود دهنده داره 

دکتر پسرمن نگفت غذاسو شروع کن ‌.فقط گفت وزنش دوپله پایین تر از بقیه بچه هاست .اخه تو ابن ی ماه گذشتم ...

من یک دکتر بردم گفت۶ ماهگی یکی دیگه بردم این استادیار بود گفت الان پروتکل ها عوض شده ۴ ماهگی شروع فرنی و حریره میتونه باشه ولی بگم بچه لاغر میشه چاق نمیشه من دخترم ۶ ماه و نیم هست الان واسش غذا شروع کردم لاغر شده بجای تپل 

من یک دکتر بردم گفت۶ ماهگی یکی دیگه بردم این استادیار بود گفت الان پروتکل ها عوض شده ۴ ماهگی شروع فر ...

منم تا ۶ ماهگی بهش نمیدم .چون این دیابت ها وفشارخونهای بزرگسالی بعضیهاش ریشه در همین موضوع داره‌

چایی میدادی اصلا ممنوعه بچه فقر آهن شدید میگیره زیر یکسال اصلا چای ممنوعیت ۱۰۰ درصد هست دو ماه و نیم ...

بیسکوییت مادر بازاری نه، خودم میپزم براش... 

کی گفته ممنوعه، من اینقده روی خوراک دخترم حساسم که از روستا روغن حیوانی میگیرم و خودم آبش میکنم تا روغن بازاری تغذیه نکنه بدنش.. 

بامشورت دکتر هر چی دادم خورده دخترم. 

چون فقط شیر خودمو میخورد وکمکی لب نمیزد، مجبوری بردمش دکتر که این راهکارهارو داد. 

هیچ کدوم ضرر نیست... 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

وزنش عالیه، دخترم وزن تولدش 3/200 بود الان نه ماهشه7/400 دکتر دخترم و بهداشت گفتن خوبه رو نموداره، بی خودی معده ی بچه ات رو داغون نکن فقط شیر خودت رو تقویت کن بخوره دختر منم شیر خشک فقط شب تو خواب می خوره روزها شبر خودم و غذای کمکی، تازه دکترها مبگن تا یکسالگی الویت شیر تا غذا

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
منم تا ۶ ماهگی بهش نمیدم .چون این دیابت ها وفشارخونهای بزرگسالی بعضیهاش ریشه در همین موضوع داره‌

اره متاسفانه خیلی ها یکسره به بچه آب قند میدن و پر شکر و نبات میکنن بچه خوشش بیاد بخوره متاسفانه دارن دیابت و به بچه هدیه میدن بعدشم میگن چیزیش نشده الان هیچیش نمیشه بزرگ که بشه بعد تازه نشون میده