2777
2789

تولد بچمه پس:فردا قرار بود مهمون دعوت کنم ولی میگه بریم سفر ۳ تایی براش کیک و اینام میخریم ۳ تایی تولد میگیریم ولی اصلا دلم نمیخاد برم نمیدونم چرا حس و حال هیچی ندارم 

کاش یکی ب من میگفت بریم سفر😂

انقدر دلم میخواد

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای ما دو تا داریم غش میکنیم برا سفر ولی ماشین نداریم فعلا😒

ما هم نداشتیم همیشه میگفتیم ماشین بخریم همه جا میریم...البته شوهرم ذوقشو داره ولی من اصلا فقط بخاطر شوهرم قبول کردم

ما هم نداشتیم همیشه میگفتیم ماشین بخریم همه جا میریم...البته شوهرم ذوقشو داره ولی من اصلا فقط بخاطر ...

ما اون موقع که ماشین داشتیم میرفتیم من خیلی خیلی دوست دارم ان شاالله ماشین بگیریم میریم

من اصلا از مسافرت و مهمونی و جشن خوشم نمیاد خسته میشم اصلا هم خوش نمیگذره چند بار که مسافرت و مهمونی رفتم بخاطر بابا و مامانم بود وگرنه  حوصله مهمونی و شلوغی  و مسافرت تو این گرما رو ندارم از گرما تلف میشم تو مهمونی هم که نمیشه لباس راحت پوشید بازم از گرما تلف میشم خسته میشم سردرد میگیرم 

برو بابا تو سفر یه لوکیشن خوب پیدا کن عکس بگیر یا حتی جاهایی که خودشون عکاسی میکنن کیک ببراونجا چی بهتر از این 

فوقش تولد گرفتی این همه هزینه کردی شلوغ و به بچه هم خوش نمیگذره …. مثقال پول هم کادو اوردن براش!