2777
2789
تو قرآن بهش اشاره شده لطفاً چیزی ک نمیدونید الکی نظر ندیدن 😑

كاش نظر ميداد دوستمون بالاخر هر انساني با يه فكر نحوه زندگي متفاوتي دار نميشه مثل ايشون به سواد شعور اين كه تو هر نظر از كلمه هاي احمق يا منفي استفاد كرد اعتقاد نداري ميتونه نياد تو تاپيك من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو قرآن بهش اشاره شده لطفاً چیزی ک نمیدونید الکی نظر ندیدن 😑

اولا که داخل قرآن، چیزی در رابطه با همچین قانون ابلهانه ای گفته نشده

دوما، بر فرض که باشه 

اگر هم که باشه باز هم دلیل نیست 

دلیل باید علمی باشه 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
اولا که داخل قرآن، چیزی در رابطه با همچین قانون ابلهانه ای گفته نشده دوما، بر فرض که باشه ...

بشین بابا دلیل علمی دلیل عملی شما اگه شعور داشتی ب حرمت قرآن احترام میزاشتی 

متاسفم برات یکم شعور نداری 

🎀

كاش نظر ميداد دوستمون بالاخر هر انساني با يه فكر نحوه زندگي متفاوتي دار نميشه مثل ايشون به سواد شعور ...

😂نکه خودش پرفسور اع برا همین همش میگه علمی معلوم نیست بچه دهه ۹۰ ای پشت گوشی اع معلومه از حرف زدنش بچه س 

🎀

بشین بابا دلیل علمی دلیل عملی شما اگه شعور داشتی ب حرمت قرآن احترام میزاشتی  متاسفم برات یکم ش ...

من اگر به کلام خداوند توهینی کردم هم از شما عذرمیخوام و هم از خدا عذرمیخوام

قصد ناراحت کردم کسی رو نداشتم 

فقط یک دلیل علمی خواستم که هیچکس نداشت 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

من اعتقاد دارم دیروز با شکرگزاری به یکیش رسیدم ...خداروشکر 

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
اگه فایل شو گوش کنی دلیل علمیش هم ثابت شده 

فایل؟ کدوم فایل؟ 

مثلا من اگر به شما بگم که فلان فرمول داخل فیزیک هست و شما بگی نه، من باید از شما درخواست تهیه کردن مدرک 

Phd فیزیک بکنم یا مثل آدم دلیلم رو بگم؟ 

اگر میتونی و سوادش رو داری « خودت » بگو عزیز دل 

میشه یکم توضیح بدی چیکار کردی دقیقا خیلی دوست دارم یاد بگیرم 

من هرشب برای ده تا نعمتی که دارم خداروشکر میکنم ...صبحم همینطور ...بعد تو یه دفتر ده تا خواسته ای که دوس دارم داشته باشم مینویسم طوری که انگار بهش رسیدم ...خدایا شکرت که خونه دلخواهمو خریذمم......و اینکه باید با حس خوب بنویسی ...

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
فایل؟ کدوم فایل؟  مثلا من اگر به شما بگم که فلان فرمول داخل فیزیک هست و شما بگی نه، من باید از ...

درست حرف بزن اولا بعدم شما ک سواد داری بگو ببینم چند ساله مدرک دکترا تو گرفتی 😂😂😂😂

فقط میتونم بگم متاسفم برات ک با بقیه اینطوری حرف میزنی در مورد کلام خدا اینطوری حرف زدی 

خدا جواب ت رو قطعا میده 

@نی_نی_یار_پنج عزیزم رسیدگی کن چ وضع حرف زدن اع درسته واقعا ؟ بی احترامی ب قرآن ؟

🎀

تو یوتیوب Dr .rezai سرچ کنین همه چی توضیح داده