2777
2789
عزيزم بله هم قدرت كلماتو رو ميوه ها تست كردن هم سلول هاي بدن انسان 🤗

اون آزمایش مضحک کاملا رد شده 

اون آزمایش روی چهار تا سیب توی شرایط غیر یکسان شکل گرفت ولی آزمایش درست باید روی چهار هزار سیب توی شرایط کاملا یکسان شکل بگیره، باید روی میلیون ها سلول شکل بگیره

جدا از این موضوعات، لطفا بگید که دانشگاه رفتید یا خیر 

میخوام ببینم که آیا یک فرد « کاملا » تحصیل کرده اید یا صرفا یک فردی که تحت تاثیر فضای مجازی قرار گرفته 

البته، درس خوندن توی دانشگاه شاید با مدرک همراه باشه، ولی دلیل بر سواد داشتن حتی تو همون رشته ای که مدرک گرفتن نیست 

چه بسیار ابله هایی که توی رشته ای phd می‌گیرن ولی هنوز درست درکش نکردن 

ولی شما لطفا بفرمایید که دانشگاه رفتید و تمومش کردید یا خیر 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
ارتعاش مثبت فرستادن بابت چيزي كه ميخواي جوري ذوقشو داشته باش كه انگار همين الان داريش شكرگزاري كن مي ...

من.جواب گرفتم همیشه میگفتم من فلان خونه رو تو فلان محله دارم این جوریه و...الان بعد سه سال دارم همون شکلی

خواننده خاموش بودم پنج‌سال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کاملاصحت داره ذهن چ منفی چ مثبت همه چیزو جذب میکنه مخصوصامنفی واقعاصحت داره ب چیزای مثبت فک کن انشالا همیشه چیزای خوب و شاد جذب کنی..من باطرفم تموم کردم مطمعن بودم پیام میده و دیشب دادبااینک دلم شکست ولی بازته دلم روشن و میاد سراغم باز ایم ی نوع خودش قانون جذب

درباره اش مطالعه داشتم بنظرم عمل بهش هرکارب که نکنه حداقلش حال روحیه آدم رو بهتر میکنه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

عزیز دل، من چیکار به اعتقادات شما دارم  به هر چی دوست داری اعتقاد داشته باش دنیا که قانونی ند ...

ممولا علی فرمودند کلمات مانند بذر هستند هر چه بگویی و فکر کنی همان میروید...شک نکن که هست.میگن از هر چی بدت میاد به سرت میاد چون اینقدر در مورد اون فکر کردی که همون برات اتفاق میففته

خواننده خاموش بودم پنج‌سال
عزیز دل، من چیکار به اعتقادات شما دارم  به هر چی دوست داری اعتقاد داشته باش دنیا که قانونی ند ...

والبته در جهان برای همه چیز قاعده و قانونی وجود داره اصلا روابط ریاضی و فیزیک یا مفاهیم متابولیسمی ک میخونیم از درک همین قوانینه کسی که میگه جهان بر پایه بی قانونی بنا شده یکم بی سواد بنظر میاد.

من طرفداری نمیکنم یا رد کنم ولی بجای بحث کردن بهتر هستش که چهارتا کتاب راجع به این قانون بخونید تا علم خودتون زیاد بشه بعد میتونید با آگاهی بیشتری صحبت کنین

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

ممولا علی فرمودند کلمات مانند بذر هستند هر چه بگویی و فکر کنی همان میروید...شک نکن که هست.میگن از هر ...

کلام غیر علمی ولی قابل قبولیه

اما قانون جذب و اینجور مزخرفات چنین چیزی رو نمیگن 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
والبته در جهان برای همه چیز قاعده و قانونی وجود داره اصلا روابط ریاضی و فیزیک یا مفاهیم متابولیسمی ک ...

بند اول حرفتون که کاملا درست 

در مورد قسمت دوم هم چشم، من حتما مطالبی رو که مروج های قانون جذب قبول دارن و مورد تاییدشون هست رو میخونم، اگر کتاب « راز » رو هم پیدا کنم حتما مطالعه میکنم

اینها تنها منابعی بودند که برای مطالعه در این زمینه وجود داره 

اگر چیز دیگه ای هم بود ممنون میشم به من بگید  

اما عزیزان معتقد به این قانون هم به من قول میدن 

که مدرک « phd » فیزیک رو تهیه بکنن و بعد اظهار نظر بکنند؟ 

بند اول حرفتون که کاملا درست  در مورد قسمت دوم هم چشم، من حتما مطالبی رو که مروج های قانون جذب ...

به هر حال هر کسی که راجع به علم فیزیک نظری میده سواد آکادمیکشو داره 

و اینکه بقیه ندانسته نظر میدن دلیل نمیشه ماهم اینجوری شخصیت خودمونو زیر سوال ببریم.

ولی کتاب هایی ک من خوندم در رابطه با قانون جذب چندتاشو میگم ک بخونید تا دید منطقی تری داشته باشید 

بخواهید تا به شما داده شود

چهار اثر فلورانس اسکاولشین این عالیهههه و تعریف درستی از قانون میده

کیمیاگر

محدودیت صفر

نیمه تاریک وجود

اینا رو بیشتر دوستداشتم و یادم مونده

به هر حال هر کسی که راجع به علم فیزیک نظری میده سواد آکادمیکشو داره  و اینکه بقیه ندانسته نظر ...

دقيقا من نميدونم پاكسازي روح شكرگزاري بخشيدن ديگران از نظر ايشون فكر كنم احمقانست حتما تو اين قانون فقط جذب مالي نيست جذب حست خوبم هست 

من چرا نتوستم رتبه خوب جذب کنم؟ ضایع شدم پیش همه داداشم چقدر مسخره ام کرد🙂🚶‍♀️🤕

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

من باتمام وجوداین قانون باورداشتم کلی تکنیکاشو انجام دادم دوره های شریفی و...دیدم یه مسئله مهم توزندگیم داشتم خواستم باهمین قانون جذبش کنم ولی نشد که بشه واقعا چرا من لحظه ایی شک نداشتم ولی الان کامل اعتقاداتمو ازدست دادم خیلی مسئله مهمی بود برام 

جدای ازین قانون جذب کلی ساب گوش دادم ولی😔

ازخدا ائمه هم هرچی خواستم نشد کجای کارمن مشکل داره کاش خدا راهی پیش روم  میزاشت 😭

. 🌻🌻💚