2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرافاته 

مزخرفه

مضحکه 

چرت و پرته 

ابلهانه است 

دروغه 

چرنده

و هیچ حقیقتی نداره 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
دروغه

دقیقاااااا

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
چجوریه؟؟یکی میشه دقیق واسم توضیح بده لطفاااا

ارتعاش مثبت فرستادن بابت چيزي كه ميخواي جوري ذوقشو داشته باش كه انگار همين الان داريش شكرگزاري كن ميتوني بنويسي و شكرگزاري كني جوري ك الان داريش و تجسم مثلا فكر كن تو خونه دلخواهت داري چاي ميخوري يا كل خونه رو همنجوري تجسم كن وقني كار ميكني يسري عدادم هست كه بايد باور داشته باشي بنويسي مثلا كد جذب پول 

چجوریه؟؟یکی میشه دقیق واسم توضیح بده لطفاااا

مزخرفه و دروغه 

به این چرندیات باور نداشته باش لطفا 

خرافاته  مزخرفه مضحکه  چرت و پرته  ابلهانه است  دروغه  چرنده و هیچ ...

براي من كه تاالان به بهترين شكل جواب داد و اين كه قانون شكرگزاري و پاك سازي روح بخشيدن ديگران حال خودتو تو زندگي خوب ميكنه 

براي من كه تاالان به بهترين شكل جواب داد و اين كه قانون شكرگزاري و پاك سازي روح بخشيدن ديگران حال خو ...

تجربیات شخصی شما به هیچ وجه قابل قبول نیست 

عزیز دل، لطفا دلیل « علمی » بیارین

تجربیات شخصی شما به هیچ وجه قابل قبول نیست  عزیز دل، لطفا دلیل « علمی » بیارین

اين ديدگاه منفي شماست  مثل هر ادمي كه يه ديدگاه دار من تنها كسي نيستم كه اينو باور دارم 

اين ديدگاه منفي شماست  مثل هر ادمي كه يه ديدگاه دار من تنها كسي نيستم كه اينو باور دارم

میدونم که شما تنها نیستین 

من ازتون خواهش می‌کنم که دلیل علمی بیارین

حرفی که میزنم هیچ جنبه منفی ای هم نداره 

میدونم که شما تنها نیستین  من ازتون خواهش می‌کنم که دلیل علمی بیارین حرفی که میزنم هیچ جنبه م ...

عزيزم اگر تو بحث يا دونبالش بودي خودت خيلي دليل عمليشم ميدونسي با يه تاپيك نميشه نه شما عقايد منو عوض كنيد نه من عقايد شمارو اعتقاداتمون چيزي كه يه عمر باهاش زندگي كرديم با يه بحث يا يه تاپيك عوض نميشه نه بر من نه بر شما هركسيم اعتقاداتش متفاوته نميشه سمت هم جبهه بگيريم همو يه قول شما احمق خطاب كنيم  من به ديدگاه شما احترام ميزارم دوست عزيز ايشالا موفق باشيد 

عزيزم اگر تو بحث يا دونبالش بودي خودت خيلي دليل عمليشم ميدونسي با يه تاپيك نميشه نه شما عقايد منو عو ...

عزیز دل، من چیکار به اعتقادات شما دارم 

به هر چی دوست داری اعتقاد داشته باش

دنیا که قانونی نداره، رسما طویله است 

من از شما دلیل علمی خواستم 

خواستم ببینم روی چه حساب به این موضوع معتقدید 

قاعدتا باید یک دلیل داشته باشید دیگه

ازتون « خواهش می‌کنم » یک دلیل علمی برای اثباتش بیارید  

عزیز دل، من چیکار به اعتقادات شما دارم  به هر چی دوست داری اعتقاد داشته باش دنیا که قانونی ند ...

عزيزم بله هم قدرت كلماتو رو ميوه ها تست كردن هم سلول هاي بدن انسان 🤗