2777
2789

یس البته در حد یه سال دیدم 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی چندین سال قبل شهرم رو دیدم.

وای خیلی خواب عجیبی بود

مثلا ده پونزده سال قبل به دنیا اومدن من داشتم تو خیابونای شهرم قدم میزدم تک به تک جزییاتو میدیدم انگار که اونجا بودم واقعا

مغازه ها نوع نما ها،دیوار ها،همه چی همه چی 

مثل خواب نبود اصلا

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
چه جالب خواسته های بزرگ حتی ؟

تا جایی ک در توانم دیدم اره تقریبا میشه گفت نسبت به همسن و سالام بزرگه یعنی اگه اونا تا این سن فقط ماشینو میدیدن ک خودشون داشته باشن من ماشینو خونه و یه پسن انداز دیگه رو دیدم و رسیدم بهش

کاربر اقام 
می تونی بعضیارو که مربوط به اینده خودت بوده رو تعریف کنی ؟

من روز عقدمو خواب دیده بودم چند سال پیش یا روزی که تو ببمارستان بودم بچه هام به دنیا اومده بودن یا همین چند وقت خواب جداییمو دیدم

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 

بله

شوهرمو توخواب گفتن ایشونه

آینده پسرعمومو توخواب دیدم ۶ سال بعد اتفاق افتاد

وخیلی چیزای دیگه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
چند سال بعد خوابت عقد کردی ؟ صحنه ها دقیقا عین خوابت بود ؟

۳بعد ش . اره عین هم بود 

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا