2777
2789
عنوان

کیا جن میبینن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 53 پست

تقریبا ۱۰ سال پیش یه روز که با خواهرم تو خونه تنها بودیم داشتیم میرفتیم داخل اتاق خواب دیدم یه سر که از چهار چوب در آویزونه با موهای مشکی بلند که اون لحظه نه ترسیدم نه واسم عجیب بود خیلی عادی رفتم تو اتاق پشت سرمم خواهرم اومد تو یهو تو ذهنم گفتم اون چی بود برگشتم درو نگاه کردم هیچی نبود دیدم خواهرمم برگشته داره به در نگاه میکنه که یهو باهم گفتیم تو هم دیدیش؟

تو همون خونه که بودیم هر بار تنها میشدم و کسی خونه نبود از داخل حموم یه صدایی میومد مثل این که کسی قولنج دستشو بشکونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بزا باد بیاد باباااااااااااا 

کیا جین میبینین اعتقاد دارم ولی مگه بیکارن بیان اذیت کنن؟؟؟؟؟؟!!!!! میگن ابجوش میریزی بسم الله بگو کیا جین میبینین 

خواهش میکنم اگه نظر منفی داری نده و عقدتو سر من خالی نکن اونقد ضعیف و ساده و مهربون هستم که دل شکستن بلد نیستم army🤍
جن مسلمانم خودشو نشون میده اگه طرف نترسسه جن مسلمان آدما ب سمت کارا خوب میکشون ولی جن کافر اگر انسان ...

کتاب ان سوی مرگ داستان دومیش راجع ب همینه طرف میگف مثلا ب من قدرت داده بودن ک با چشمام مثلا یه قابلمه رو مچاله میکردم من فک میکردم قابلمه خودش مچاله میشد ولی بعدا فهمیدم کافرن دیگه ب حرفشون گوش ندادم بعد میگف خیلی اذیتم کردن تو غذام اشغال میریختن تو خواب بشکونم میگرفتن همه ظرفامو میشکوندن

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚

قانون خدا اینه که اگه بسم الله الرحمن الرحیم بگی جن ها ۷ قدم ازت دور میشن .

من دخترای دوست مامانم خونه مامان بزرگشنشون و خونه قبلی‌شان داشتن .

خاطره هم برام گفتن اگه هستید بگم 

جانم کاری داری می‌خونی ؟    من یه فرد باسلیقم منو تگ کنید    بلند پرواز  هم نیستم چون خودم یه قد بلند تمام عیارم   
😑به همین راحتی اگه بود که دیگه جن جلو نوزاد هم یه چف فیل بیشتر نبود کسی ازش نمیترسید

اوووو منم کلی وقته اذیت میکنن ولی برام عادی شده و ترسو نیسم فقط یه بسم الله میگم و تامام! شاید هرکی جای من بود تالا سکته کرده بود

شاید یه روز تاپیک زدم تعریف کردم از دونه به دونه ی اذیت های رفیق هام😂 شایدم رفیقم! چون نمیدونم یکیه یا چن تا😂🤌🏻 

و اینکه توهم و خیالات هم نیس چون یکی دوبارش همسر و دخترمم متوجه شدن 

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
من نمیدونم جن بودیاتوهم امروز بعد نمازصبح داشتم ذکر میگفتم یهو سرم گیج رفت برگشتم پشت سرمو نگاه کردم ...

اون جن نبود چون سفید پوشیده!!  احتمالا فرشته ای چیزی بوده

گلممم یه سوال بپرسم؟بلاخره پیدات کردم تو یه تایپک😁😁

بنظرت پسرخالم شماره منو تو گوشیش داره؟؟؟؟

و چرا استوریمو ریپلای نمیزنه تازگیا؟

یه دختر28 ساله شیطون😊
قانون خدا اینه که اگه بسم الله الرحمن الرحیم بگی جن ها ۷ قدم ازت دور میشن . من دخترای دوست مامانم خ ...

اره من مشتاقم بشنوم

اگه کسی قیافه جنو ببینه دیوانه میشه برای همین تاخلا قیافشونو کسی ندیده

جانم کاری داری می‌خونی ؟    من یه فرد باسلیقم منو تگ کنید    بلند پرواز  هم نیستم چون خودم یه قد بلند تمام عیارم   
تقریبا ۱۰ سال پیش یه روز که با خواهرم تو خونه تنها بودیم داشتیم میرفتیم داخل اتاق خواب دیدم یه سر که ...

نمیترسیدی؟؟ 🤕