2777
2789
عنوان

کیا جن میبینن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 53 پست
من ک الان خوندم صدای قلبمو میشنوم چ برسه ب تو ک اونجا بودی🥲

بچه هم بودم🥲

ولی من از بچه گی باهاشون یه جورایی در ارتباط بودم

البته در همین حدی که میگم نه بیشتر

که چند باری که پیش کسایی رفتم که انرژی درمانی میکردن تا منو دیدن بدون این که اصلا حرفی بزنم گفتن تو چاکراهات بازه و مدیومی

من ی کلاس میرم راجع ب جن و ملائکه ست جن حد وسط نداره یا خوبه یا بد جن خوب ک کلا ب چشم انسان نمیاد چو ...

وقتی دیدمش دعا خوندم سوره خوندم ولی چیزیش نشد 

رفت؟؟ خب به درک...خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی اره اوناهم زندگی خودشونو دارن  ولی . .. مگه نمیکفتن امام علی طلسمشون کرده رفتن زیر ...

اونا اربابشون فک کنم ظفرجن بود ک چن سال پیش مرد حتی میگفتن تو تهران براش مراسم گرفتن 

این جنا اکثرشون کافر ان ک تابع حرف بزرگاشون نبودن 🥲

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚
اونا اربابشون فک کنم ظفرجن بود ک چن سال پیش مرد حتی میگفتن تو تهران براش مراسم گرفتن  این جنا ...

ای بابا دیگه داره از مغزم دود میزنم بیرون 

جانم کاری داری می‌خونی ؟    من یه فرد باسلیقم منو تگ کنید    بلند پرواز  هم نیستم چون خودم یه قد بلند تمام عیارم   
بچه هم بودم🥲 ولی من از بچه گی باهاشون یه جورایی در ارتباط بودم البته در همین حدی که میگم نه بیشتر ...

واای ینی زن عموی منم راست میگه میبیندشون😶 اون دیگه خیلی میبینه ی سری رفتیم خونشون چایی اوردم بعد جمع کردم گذاشتم استکانا رو تو ظرف شویی اومدم نشستم بعد زنعموم رفت دوباره بریزه گف فاطمه استکانا کو گفتم گذاشتم ظرفشویی اومدیم کل اشپزخونه رو گشتیم نبود. بعد گف اشکال نداره لازم داشتن اومدن بردن بزار  اون یکیا رو بیارم😐😐😐 اون شب من تا صب نخوابیدم. ولی مامانم قبول نداره میگه حتما ی جایی حواست نبوده گذاشتی بچه ها برداشتن میگه باور نکن الکی میترسی

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚
واای ینی زن عموی منم راست میگه میبیندشون😶 اون دیگه خیلی میبینه ی سری رفتیم خونشون چایی اوردم بعد جم ...

چه بخشندست .‌‌‌‌‌..

جانم کاری داری می‌خونی ؟    من یه فرد باسلیقم منو تگ کنید    بلند پرواز  هم نیستم چون خودم یه قد بلند تمام عیارم   
واای ینی زن عموی منم راست میگه میبیندشون😶 اون دیگه خیلی میبینه ی سری رفتیم خونشون چایی اوردم بعد جم ...

ای وای از این شیطنتا که تا دلت بخواد دارن😅

یه دفعه کلید کمدمو برداشته بودن انقدر خواهش و التماس کردم تا آوردنش

اول صبح میخواستم‌کتابامو از تو کمدم بردارم برم مدرسه کلیدشو برداشته بودن

میدونم باورکردنش سخته ولی حقیقت داره🤦‍♀️

ای وای از این شیطنتا که تا دلت بخواد دارن😅 یه دفعه کلید کمدمو برداشته بودم انقدر خواهش و التماس کر ...

البته من نمیدیدمشون ها

فقط وسایلمو برمیداشتن من باید کلی خواهش میکردم تا بزارنش سرجاش🥲

ای وای از این شیطنتا که تا دلت بخواد دارن😅 یه دفعه کلید کمدمو برداشته بودن انقدر خواهش و التماس کر ...

چه باحال .