fatemeh0208 مدیر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 1751 عنوان کیا جن میبینن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 53 پست اذیتتون نمیکنن؟ من خوندم جن مسلمان ب چشم دیده نمیشه و جن کافر دیده میشه بعد طرف دو اذیت هم میکنن از اون طور ک میخوان رفتار نکنه میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚 1401/05/09 | 16:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tarane96 عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 1124 من ک الان خوندم صدای قلبمو میشنوم چ برسه ب تو ک اونجا بودی🥲 بچه هم بودم🥲ولی من از بچه گی باهاشون یه جورایی در ارتباط بودمالبته در همین حدی که میگم نه بیشترکه چند باری که پیش کسایی رفتم که انرژی درمانی میکردن تا منو دیدن بدون این که اصلا حرفی بزنم گفتن تو چاکراهات بازه و مدیومی
abcdefghi_lmnopqrstu عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 1235 من ی کلاس میرم راجع ب جن و ملائکه ست جن حد وسط نداره یا خوبه یا بد جن خوب ک کلا ب چشم انسان نمیاد چو ... وقتی دیدمش دعا خوندم سوره خوندم ولی چیزیش نشد رفت؟؟ خب به درک...خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه
fatemeh0208 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 1751 ولی اره اوناهم زندگی خودشونو دارن ولی . .. مگه نمیکفتن امام علی طلسمشون کرده رفتن زیر ... اونا اربابشون فک کنم ظفرجن بود ک چن سال پیش مرد حتی میگفتن تو تهران براش مراسم گرفتن این جنا اکثرشون کافر ان ک تابع حرف بزرگاشون نبودن 🥲 میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚
آتشاب عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 233 اونا اربابشون فک کنم ظفرجن بود ک چن سال پیش مرد حتی میگفتن تو تهران براش مراسم گرفتن این جنا ... ای بابا دیگه داره از مغزم دود میزنم بیرون جانم کاری داری میخونی ؟ من یه فرد باسلیقم منو تگ کنید بلند پرواز هم نیستم چون خودم یه قد بلند تمام عیارم
fatemeh0208 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 1751 بچه هم بودم🥲 ولی من از بچه گی باهاشون یه جورایی در ارتباط بودم البته در همین حدی که میگم نه بیشتر ... واای ینی زن عموی منم راست میگه میبیندشون😶 اون دیگه خیلی میبینه ی سری رفتیم خونشون چایی اوردم بعد جمع کردم گذاشتم استکانا رو تو ظرف شویی اومدم نشستم بعد زنعموم رفت دوباره بریزه گف فاطمه استکانا کو گفتم گذاشتم ظرفشویی اومدیم کل اشپزخونه رو گشتیم نبود. بعد گف اشکال نداره لازم داشتن اومدن بردن بزار اون یکیا رو بیارم😐😐😐 اون شب من تا صب نخوابیدم. ولی مامانم قبول نداره میگه حتما ی جایی حواست نبوده گذاشتی بچه ها برداشتن میگه باور نکن الکی میترسی میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚
آتشاب عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 233 واای ینی زن عموی منم راست میگه میبیندشون😶 اون دیگه خیلی میبینه ی سری رفتیم خونشون چایی اوردم بعد جم ... چه بخشندست ... جانم کاری داری میخونی ؟ من یه فرد باسلیقم منو تگ کنید بلند پرواز هم نیستم چون خودم یه قد بلند تمام عیارم
tarane96 عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 1124 واای ینی زن عموی منم راست میگه میبیندشون😶 اون دیگه خیلی میبینه ی سری رفتیم خونشون چایی اوردم بعد جم ... ای وای از این شیطنتا که تا دلت بخواد دارن😅یه دفعه کلید کمدمو برداشته بودن انقدر خواهش و التماس کردم تا آوردنشاول صبح میخواستمکتابامو از تو کمدم بردارم برم مدرسه کلیدشو برداشته بودنمیدونم باورکردنش سخته ولی حقیقت داره🤦♀️
tarane96 عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 1124 ای وای از این شیطنتا که تا دلت بخواد دارن😅 یه دفعه کلید کمدمو برداشته بودم انقدر خواهش و التماس کر ... البته من نمیدیدمشون هافقط وسایلمو برمیداشتن من باید کلی خواهش میکردم تا بزارنش سرجاش🥲
آتشاب عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 233 ای وای از این شیطنتا که تا دلت بخواد دارن😅 یه دفعه کلید کمدمو برداشته بودن انقدر خواهش و التماس کر ... چه باحال . جانم کاری داری میخونی ؟ من یه فرد باسلیقم منو تگ کنید بلند پرواز هم نیستم چون خودم یه قد بلند تمام عیارم