2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا دوسه روز وگرنا صوتی شو دانلودکن مدام گوش کن توخونه وبیرون خداکنه جواب بده واسه دل شکسته ی منم دعا ...

مرسی گلم . انشاءالله ب حاجتت برسی. برا مشکلت صلوات میفرستم🌹

خیلی ممنون التماس دعا

محتاجیم ب دعا . عزیزم موضع تاپیکتو خوندم داستان منم عین داستان زندگی شماس . منم دارم جدا میشم اینو یادت باشه تجربه مو میگم بهت . کسی ک یکبار خیانت بکنه تا آخرش خیانت میکنه . چون اون میبر رو یاد گرفته وعادت کرده. اگر یک بچه داری دیگه اضافه نکن. برا من دومی ناخواسته شد . اگر میتونی تحمل کن برات مهم نباشه هیچی بهش نگو خیانتشم دیدی نگو . میدونم سخته من خودم طاقت نکردم . ولی اگر میتونی بخاطر بچت بمون ب عشق پسرت زندگی کن فک کن اون مرده و نیس . ب خدا توکل کن . باز ببین چی صلاحته

خیلی ممنون التماس دعا

اینا مسیر خیانت رو ول نمیکنن . مگه اینکه از آقا امام حسین بخوایی شاید صدای شمارو شنید . ب من ک جوابی ندادن باز توکل کردم بهشون ببینم چی ب صلاحمه . 

اینا مسیر خیانت رو ول نمیکنن . مگه اینکه از آقا امام حسین بخوایی شاید صدای شمارو شنید . ب من ک جوابی ...

ایشالله که هرچی به صلاحه میرسی و حاجتت روا میشه برام دعاکن خیلی خستم که امشب از فکر مردن دربیام نخام خودمو تموم کنم

نمی تونم هر لحظه و هردقه خیانتش جلوچشامه امروز دیگه زدم به سیم آخر از خونه بیرونش کردم

کار خوبی کردی ک بیرونش کردی . ولی اون پرو بود نرفت من رفتم از خونه . شوهر من فقط دست دلبازه . هیچ چیز دیگه ش خوب نیس . واخلاقشم خیلی تند نیس . فقط اهل  خیانته. و اصلا اهل زندگی نیس. یک احمق به تمام معناس. کلا گند میزنه. 

ایشالله که هرچی به صلاحه میرسی و حاجتت روا میشه برام دعاکن خیلی خستم که امشب از فکر مردن دربیام نخام ...

انشالله ک خداوند بهترینها رو برات بیاره

عزیزم هیچ وقت ب تموم کردن فک نکن . من از پارسال درگیر این موضوع هستم . زندگیتو نباختی گلم ب بچه ت فک کن . اون بهت نیاز داره . پدرش بی رحم بود و نادید گرفت بچه شو . ولی شما این کارو نکن .هیچ وقت ناامید نباش . بدون شوهرتم میتونی کنار فرزندت خوش باشی . من عادت کردم به نبودنش . هرچند من خودم خیلی مسیر سختی رو تا الان طی کردم. منم بخشیدمش اعتماد کردم وباهاش ۳ ماه اینا زندگی کردم دیدم این خیانتشو نزاشته کنار . دوباره برگشتم . وقتی اونا ب فکر ما نیستن چرا باید خودمونو نابود کنیم .ب آینده درخشان پسرت فکر کن . فقط خودت نیستی . من پارسال مثل شما فکر میکردم چوبشو خوردم بابت اینکه ب بچهام فکر نمیکردم و بریده بودم اززندگی . 

ایشالله که هرچی به صلاحه میرسی و حاجتت روا میشه برام دعاکن خیلی خستم که امشب از فکر مردن دربیام نخام ...

خدا رو چه دیدی شاید متحول شد همسرت . 

یااینکه تحملتو زیاد کن هیچی نگو بشین زندگیتو کن بهشم اهمیت نده . میدونم سخته ولی من تصمیمم جدی برا طلاق . ولی دیگه نمیدونم سرنوشتم چیه با همسرم باز هست یا نه .