2777
2789
پولشو نمیخام پولشم کثیف من فقط میخام دست از خیانتش برداره پولش بخوره تو فرق سرش ولی خیانت بخشیده نمی ...

شوهر من تا الان من چند خانوم بوده با دوتا زن شوهر دار بوده ک اونا رو در عرض یکسال گذاشت کنار ارتباط جنسی ام داشتن باهم گشت وگزار خرج کردن و اینا. ولی این یکی دختر بودن ک باهاش رابطه برقرار کرده الان ۵ ساله باهمن . وهمو ول نمیکنن چون شوهر من با پول دلشو خریده 

پولشو نمیخام پولشم کثیف من فقط میخام دست از خیانتش برداره پولش بخوره تو فرق سرش ولی خیانت بخشیده نمی ...

ببخشید عزیزم میپرسم خیانت همسرتون در چه حده؟

واینکه اهل تهران هستین ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره کسی پشتش نیست چون می دونن پسرشون چی هستش بخدا نمی دونم چه کی دارم من که خوشکل همه بهم میگن خوشکل ...

حیفت نیس کنار کسی هستی ک تو رو نادید میگیره.

لیاقتت بهتریناس

آره کسی پشتش نیست چون می دونن پسرشون چی هستش بخدا نمی دونم چه کی دارم من که خوشکل همه بهم میگن خوشکل ...

اعتماد ب نفس منو ک خیلی اورده پایین . بعضی وقتا شک میکنم . میگم نکنه اون به زیبایی یوسفه و من هیچیم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792