خانوما تروخدا بخونید و منطقی نظر بدین اگه شما بودین با همچین مردی زندگی میکردینشوهر من از همون عقد بداخلاق بددهن طوری که به همه فوش میداد حتی به خودم پدرومادرم کلا به خانودم چه موقع دعوا چه وقتای معمولی میگف باید بهترین جهیزیه رو بیاری تخت بوفه مبل همههه چی تو عقد خواستم طلاق بگیرم حتی دیگه وسایلامم بردم انداختم خونشون گفتم من دیگه نمیخوام به بابامم گفتم بهتون فوش میده زنگ زد قاطی کرد ولی چون فامیل بودیم اطرافیان نزاشتن گفتن بابا درس میشه و بیشعور اومد قول داد که دیگه اینکارارو نمیکنم ولی بد تر لج کرد و بعد عروسی بدترم شد حتی از لجش عروسیم نگرف برام ولی من چون خیلی دوسش داشتم مثل احمقا بازم رفتم ...😭بشدت هیزه مثلا از مغازه میومد تو خونه اندام جنسی زنا رو برام تعریف میکرد یا میرفتیم بیرون زنای خوشگل میدید از خود بیخود میشد بد دل بود مثلا اگه میرفتم خونه خواهرام میگف باید شوهر خواهرم خونه نباشه یا کلا حتی نمیزاشت خودم تنهایی برم بیرون حالا بعدا با دعوا اینا فقط میزاشت تا سر کوچه برم میوه اینا بخرم اونم هی زنگ میزد ببینه رسیدم خونهمیگف با تلفن زیاد حرف نزن هر موقع به مامانم یا ابجیام زنگ میزدم اگه یکم زیاد حرف میزدم زنگ میزد به گوشیم فوش میداد که چخبره قطع کن .همیشه از سرکار میومد گوشیمو چک میکرد ببینه با ابجیام چی چت کردم کلا شک داشت میگف باید مهمون اومدنی ار من اجازه بگیری یه بار خانوادم بدون اطلاع اومدن خونمون اینم سر کار بود زنگ زد خونه گف کی هس گفتم خانوادم گف باید بگی پاشن برن هر چی از دهنش دراومد گف بهم تو گوه خوردی بدون اجازه من مهمون دعوت کردی مگه خونه باباته و وقتی اومد خونه یه قیافه ای گرفت که همشون پاشدن رفتن و کلا خانوادگی مرسالارن فقط دوس دارن زن جماعت احمق جلوه بدن
با خواهرام ۱۰دیقه راه داشتیم ولی میگف باید ۳ هفته یا ماهی یه بار بری اونارم زیاد راضی نمیشد بیان خونم میگف بچه دارن خونا رو بهم میریزن میگف اگه بیانم در اتاق خوابو ببند نزار بچه ها برن تو اتاق انگار که چی بود تو اتاق والا دو سا تا طلا بود با چند تا مدارک انگار به همه شک داشت حالا بین این همه مشکل گیر داده بود بچه بیاریم میگف مامانم میگه من نوه میخوام یه بارم از دهنش در رف گف بقول داداشم باید زود بجه دار شد تا زن فکرش مشغول بچه بشه و به جاهای دیگه فک نکنه .یعنی ما هر روز سر بچه بحث داشتیم من میگفتم نمیخوام اون میگف باید بیاریم
یه ذره خودت فکر کن،هم خیانت کاره هم بد دهنه هم بت توهین میکنه هم به خانوادت توهین میکنه،هم بد دله و فک کرده برده اونی ،چی داره اصلا؟
چرا باید با همچین مردی بمونیم مثلا؟
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
یعنی همچین آدمایی هم پیدا میشن ، خاک توی سر پسری که چشمش به جهیزیه خانمش باشه ، مهریه خودتو رو به اجرا بزار و اگه کل خاندان شوهرت هم به پات افتادن و التماست کردن قبول نکن و طلاق بگیر ، بابا این دیگه چه موجودیه