بله آسیب میزنید اینا احکام دین هست خب خیلیا اجرا نمیکنن اگر دین رو قبول دارید باید همش رو قبول کن ...
اولا که نه تتو اسیب زنندس نه سوراخ کردن گوش... زمانی اسیب محسوب میشه که توی زندگی روزمره دچار مشکل بشی ... شما بهتره یکم فکرتو بازتر کنی
من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
یعنی طرف میره بیرون نباید بوی خوب بده که نامحرم یه وقت بو نکنه؟؟ بوی گوه بده خوبه؟؟ مغزتونو دوس دارم ...
واکن عزیزم اون جمله تو متنت و این داره خیلی ازش میخوره والا اومده با افکار عهد قارقارکش اینجا نظر میده بدترم اینکه با احکام خدا داره بازی میکنه همینان مردم و به خدا و احکام بدبین کردن وگرنه به خود این ماه عزیز قسم خدا اینقد سختگیر نیست
دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
واکن عزیزم اون جمله تو متنت و این داره خیلی ازش میخوره والا اومده با افکار عهد قارقارکش اینجا نظر می ...
نه اخه ببین این قشنگ نشستن با فرشته وحی یه چایی خورده سوالاشم پرسیده که اومده به ما کمک کنه اون فرستادسسس
من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه