2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کلا لاک نباشه بهتره ب نظرم 😂😊

آهان از اون لحاظ😂

اونو دیگه نمیدونم والا ی ذره اطلاعات داشتم ب دوستمون دادم🙈

ولی بنظرم بهتره تا جایی ک مراجع سخت نگرفتن ماهم سخت نگیریم ک بقیه از دین زده نشن😘

استغفر الله..😂😂😂😂😂😂گاهی میگم شاید قرآن و احکام شرعی بر بعضی از مردم الان یا یسری از آخون... ها ...

بخدا هر اخون... که میاد از این حرفا میزنه میگم نکنه خدا داره امامای جدید میفرسته اینا حرفشون با خودشون معلوم نیس چه برسه به ما  

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
آهان از اون لحاظ😂 اونو دیگه نمیدونم والا ی ذره اطلاعات داشتم ب دوستمون دادم🙈 ولی بنظرم بهتره تا ...

میدونی من شنیدم مثلا برای پا انگشت شصت یا کوچیک  رو لاک  نزنیم برای وضو 

حالا نمی‌دونم درسته یا نه

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

میدونی من شنیدم مثلا برای پا انگشت شصت یا کوچیک  رو لاک  نزنیم برای وضو  حالا نمی‌دو ...

اره اره تو دبستانم بهمون میگفتن

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
بخدا هر اخون... که میاد از این حرفا میزنه میگم نکنه خدا داره امامای جدید میفرسته اینا حرفشون با خودش ...

هووووففف بعد همینا میان میگن چرا مردم از دین زده شدن😐😐

بخدا آبجی من مذهبی نیستم ولی در حد خودم ازین چیزا سر در میارن و میدونم هیچ جا هم نشنیدم تتو حرامه و چندتا چیز دیگم اینا نمیدونم چرا اینقد زر میزنن

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

نه نداره

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
ماشاالله     خودتون جواب رو دادید دیگه تتو آسیب هست دیگه  هرکاری که عمدا به بدن آ ...

تتو در صورتی که زیر پوست تزریق بشه مثل تتو دائم، مشکلی نداره ها

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
تتو در صورتی که زیر پوست تزریق بشه مثل تتو دائم، مشکلی نداره ها

من فک کنم ایشون تو حال هوای خالکوبی عهد قدیم مونده میگرفتن سوزن داغ میکردن با یه چیزی اروم میزدن به پوست مثه شکنجه :|..

میدونی من شنیدم مثلا برای پا انگشت شصت یا کوچیک  رو لاک  نزنیم برای وضو  حالا نمی‌دو ...

اره گفتن یکی از انگشتای پا لاک نداشته باشه کافیه چون مسح ب یک ناخن هم برسه کفایت میکنه ولی خب برا غسل نباید هیچ انگشتی لاک داشته باشه

ولی من ب اون دوستمون گفتم ک میتونن وضو بگیرن بعد لاک بزنن

بله آسیب میزنید اینا احکام دین هست خب خیلیا اجرا نمیکنن اگر دین رو قبول دارید باید همش رو قبول کن ...

@نی_نی_یار_پنج نظرات این اقارو مطالعه بفرمایید 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز