2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ماشاالله     خودتون جواب رو دادید دیگه تتو آسیب هست دیگه  هرکاری که عمدا به بدن آ ...

اخه تتو اسیب نمیزنه :|... مثه گوش سوراخ کردنه دیگه یعنی اینم داریم اسیب میزنیم؟   

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
گناه کبیره هست 

آفای نامحترم حظور شما تو سایت بارداری گناه کبیره نیست که علکی بیای دهنت و وا کنی و احکام دین و دستکاری کنی عقلت و بکار بنداز کدوم مرجعی گفته تتو گناه کبیر مغزت که کار نمیکنه اگه کار میکرد که اینجا نبودی @نی_نی_یار_پنج  

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

جبیره مال کساییه ک جراحی کردن و بدنشون آسیب دیده آب ضرر داره براشون 

اونا غسل و وضوی جبیره میکنن 

برای ناخن و مژه صدق نمیکنه

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

چه بد. 😐 یعنی من باید در حسرت یک ژلیش ساده بمونم؟ پس خیلی‌ها رو دیدم هم ناخن می کارن هم نماز می خون ...

خودشونو گول میزنن خواهر ...یکی انجا ناخوناشو ژلیش زد میگه جا گذاشت که اب بره زیر ناخونام یا مژه میکاره میگه روی مو میزارم وقتی وضو میگیرم اشکال نداره مهم اب به پوست برسه ...واقعا من هم نمیدونم درستش کجاست موندم بقول دوستمون هرکیو میبینی هم ناخون هم مژه همه چی کاشت زده 🤷‍♀️

واقعا؟نه فکر نکنم.تتو جایی که نامحرم ببینه حرامه.مثل ابرو یا صورت.

کاری به نامحرم نداره

آسیب به بدن هست

فرقی نداره کجا باشه

اون نامحرم میشه جنبه آرایش که زن نباید برای غیر محرمش خودش رو آرایش کنه یا بوی خوش استفاده کنه 

گناه کبیره هست 

من خودم نماز خونم و ی دوره قصد انجامش رو داشتم پرسیدم گفتن مکروهه بازم نظر شما محترم چون ب این نتیجه رسیدم بحث تو تاپیکای مذهبی فقط باعث اعصاب خوردی خودم میشه

استاتر جان تاپیک و قفل کن راحت اومدن یعده الان دارن از تو جوب افکارشون حکم میبرن از خودشون میگن این حرامه فلانی حلاله بحرفشون گوش نده عزیزم مرجع تقلیدت کیه با مرکزشون تماس بگیر از اونجا بپرس و از بعضیا احکام شرعی سوال نکن

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
اخه تتو اسیب نمیزنه :|... مثه گوش سوراخ کردنه دیگه یعنی اینم داریم اسیب میزنیم    

بله آسیب میزنید

اینا احکام دین هست

خب خیلیا اجرا نمیکنن

اگر دین رو قبول دارید باید همش رو قبول کنید

نمیشه جدا کنید 

کاری به نامحرم نداره آسیب به بدن هست فرقی نداره کجا باشه اون نامحرم میشه جنبه آرایش که زن نباید ب ...

یعنی طرف میره بیرون نباید بوی خوب بده که نامحرم یه وقت بو نکنه؟؟ بوی گوه بده خوبه؟؟ مغزتونو دوس دارم یعنی  از کجا میارین اینارو کلکا

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز