راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم خیلی دوست دارم ولی خب حالا که قبول کردم مسلمون باشم نمیشه هر کجاشو دلم میخواد انجام بدم هر کجاشو نمیخوام انجام ندم
کلا لاک دوست دارم اکثرا هم میزنم برای همین ناخنای خودمو بهشون میرسم و مرتب میکنم ولی برای بیرون و نماز پاک میکنم یا ایام پریودی میزنم
شازده کوچولو با ادب پرسید: بیوطنها کجا هستند؟گل گفت: بیوطنها؟ خدا میداند که کجا میشود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور میبردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بیریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
حالا همینجور که سوالات شرعی شد بپرسم... خوندن نماز برای کسی که تتو داره باطله؟؟ ( اینم بگم که تتو دیگه جزئی از پوسته مثله برچسب نیست که پوشونده باشه )
من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
تتو خودش حرام هست انجام دادنش ولی نماز و وضو صحیح هست
الان سوالم شد چرا حرامه؟؟ مگه فقط چیزی که انجام دادنش به بدن اسیب بزنه حرام نیس؟
من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه