2777
2789

اخه چراچرا خدا به یسریاهمه چی میده به یسری گوه شانس مث منم هیچی نمیده اخههه چرا دور و برم هر دختری هست خوشبخته شوهرپولدار و میلیاردر خونه ماشین شوهرخوشگل خودشون خوشگل بچه پسرو خوشگل و سفید همشووون خونواده های خوب مادر و پدر دلسوز ازادی دوستای خوب پول و ثروت ولی من چی ی قرون تو جیبم نیست این ماه نت بخرم دیگه پول نواربهداشتی برام نمیمونه مامانم که اذیتم میکنه واصلا منو به چشم بچش نمیبینه از بچگی ی قرونم پول توجیبی نمیگرفتم گشنه میموندم تومدرسه به دست اینواون نگاه میکردم وضع مامانم اینا خونه ولی به من هیچی نمیدن دعواام میشه میگه هر ارثی هست برا داداشاته به توهیچی قرارنیست برسه چراااا اخه من رفتم طرف عشق با ادمی ک دوسم داشت ازدواج کردم همه گفتن هه ببین شوهرشو هیچی نداره بعد هر روز دخترای فامیلمون با ی میلیاردر ازدواج میکنن خوشبخت بشن ولی اینکه همش میان میگن وااای دختر فلانی با ی میلیاردر ازدواج کرده و اینجوری تعریف میکنن منم دخترم خب دلم برا خودم میسوزه اذیت میشم چرا اخه😭😭😭توروخدابرام دعا کنین حداقل اون چیزی که میخوام بشم ودستم بره توجیب خودم و ازوناچیزی کم نداشته باشم ولی من قول میدم به خودم که دوسال دیگه بیام و بگم وکیل شدم منتظر باشین تاپیک وکیل شدن و رتبه اوردنمو میزارم اینجا براتون انشالله اوناییم ک مث من بدبختن بیان ی گروه بزنیم باهم درد و دل کنیم خانوما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز  دلم  مطمئنم  همین سختیا  داره  ازشما یه زن قوی  ، محکم  ،و شکست ناپذیر می سازه

یه روز  میاد  که  به اوج  می  رسی  خانم  وکیل میشی  به  امید  خدا  ، بعدش  کلی به  خودت  افتخار  میکنی  بابت  درخشیدن  تو  شرایط  سخت 

کلی روزای  خوب پیش  روت باشه ⁦❤️⁩

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

انشاا... دو سال دیگه بهترین زندگی رو داری عزیزم و همه حسرت زندگی شما رو دارن .موفق باشی ولی اگه به جایی رسیدی اون همسر طفلیت رو دور ننداز چون اگه بجایی برسی بخاطر اینکه اونم میخواد توبه جایی برسی هست 

ميخواستي خودكشي كني بعد گفتي ٢سال ديگه ميام وكيل ميشم وآت د فاز ؟خودت انتخاب كردي ميخواستي ميلياردر انتخاب كني

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

عزیز  دلم  مطمئنم  همین سختیا  داره  ازشما یه زن قوی  ، محکم  ،و ...

مرسی عزیزم چقدر احتیاج داشتم یکی اینو بهم بگه یبارم شده بهم اطمینان بدن به جای اینکه طردم کنن😭❤

ميخواستي خودكشي كني بعد گفتي ٢سال ديگه ميام وكيل ميشم وآت د فاز ؟خودت انتخاب كردي ميخواستي ميلياردر& ...

من گفتم حسم به زندگی اینه انقدر که ناراحتم نگفتم ک زرتی الان خودمو میکشم