اخه چراچرا خدا به یسریاهمه چی میده به یسری گوه شانس مث منم هیچی نمیده اخههه چرا دور و برم هر دختری هست خوشبخته شوهرپولدار و میلیاردر خونه ماشین شوهرخوشگل خودشون خوشگل بچه پسرو خوشگل و سفید همشووون خونواده های خوب مادر و پدر دلسوز ازادی دوستای خوب پول و ثروت ولی من چی ی قرون تو جیبم نیست این ماه نت بخرم دیگه پول نواربهداشتی برام نمیمونه مامانم که اذیتم میکنه واصلا منو به چشم بچش نمیبینه از بچگی ی قرونم پول توجیبی نمیگرفتم گشنه میموندم تومدرسه به دست اینواون نگاه میکردم وضع مامانم اینا خونه ولی به من هیچی نمیدن دعواام میشه میگه هر ارثی هست برا داداشاته به توهیچی قرارنیست برسه چراااا اخه من رفتم طرف عشق با ادمی ک دوسم داشت ازدواج کردم همه گفتن هه ببین شوهرشو هیچی نداره بعد هر روز دخترای فامیلمون با ی میلیاردر ازدواج میکنن خوشبخت بشن ولی اینکه همش میان میگن وااای دختر فلانی با ی میلیاردر ازدواج کرده و اینجوری تعریف میکنن منم دخترم خب دلم برا خودم میسوزه اذیت میشم چرا اخه😭😭😭توروخدابرام دعا کنین حداقل اون چیزی که میخوام بشم ودستم بره توجیب خودم و ازوناچیزی کم نداشته باشم ولی من قول میدم به خودم که دوسال دیگه بیام و بگم وکیل شدم منتظر باشین تاپیک وکیل شدن و رتبه اوردنمو میزارم اینجا براتون انشالله اوناییم ک مث من بدبختن بیان ی گروه بزنیم باهم درد و دل کنیم خانوما
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلییییی خوب شوهر قبلیم خر پول بود همه چی بگی داشت ولی کتکم میزد به خاطر همینم این بار با عشق ازدواج ...
خوبه ، چون تو زندگی خلا عاطفی داشتی این خودش یه برگ برندس. همین الانشم از من شش هیچ جلویی. پس خیلی غصه نخور.
دست آخر تو زندگی ففط محبت و عشق باقی میمونه و هیشکی حتی پولدارم باشی سراغتو نمیگیره مگر بخوای بر اشون ارث جا بذاری، یعنی دور ازجون مثل کرکس منتظر مرگ ادم میشن.
سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...
ب نظرِ منم پول زیبایی و خوش سلیقگی میاره ..... البته در نهایت همه چی پول نیست ...... حالا ای ...
همونوووو بگو از شانس منه من تو فامیل پرخاستگار ترین دختر بودم هیچکی نمیومد اونارو بگیره هرچقدم عمل کردن فایده نداشت حالا که من ازدواج کردم میلیاردرا ام ریختن رو سرشون
من گفتم حسم به زندگی اینه انقدر که ناراحتم نگفتم ک زرتی الان خودمو میکشم
باشه تو تاپيك قبلي گفتي تازه عقد كردي بعد گفتي با ماشين بابام رفتم براي بچم دارو بخرم تصادف كردم يكم توضيح بده ازدواج دومته
شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌
عزیزم اگر هر آدمی بخواد فقط سختیهاشو بشماره مثل شما زیاد میشه،هرکسی یه مشکلاتی تو زندگی داره،الان تو تاپیکتون خوندم که شوهرتون خیلی آدم خوبیه زندگیتون با عشقه،نمیخوام حرفای شعاری بزنم بگم انرژی مثبت داشته باش ولی بیا ایندفعه نیمه پر لیوانو ببین یه ترازو تصور کن خوبیای زندگیتو بذار یه طرف بدیها رو طرف دیگه،اون موقع ارزش زندگیت برات مشخص میشه،همین زندگی با عشق شما آرزوی خیلیا تو همین نی نی سایته تاپیکاشونو بخون ببین بعضیا چه قدر دلشون از شوهرشون خونه،شما که خودتونم تجربشو داشتید،همین که هدف داری برای آینده خیلی عالیه،مطمئن باش خدا میبینه توکلت به خدا باشه شکرگزار باش و اهدافتو دنبال کن مطمئن باش با آرامشی که از سمت همسرت میگیری میتونید با هم زندگی خوبی بسازید💚
شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌