2777
2789
عنوان

خستم ازین زندگی گوهم میخوام خودکشی کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 24 پست

ب نظرِ منم پول زیبایی و خوش سلیقگی میاره .....

البته در نهایت همه چی پول نیست ......

حالا این میلیاردرا همه اومدن سراغ دخترایِ فامیلِ شما ...🥴

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلییییی خوب شوهر قبلیم خر پول بود همه چی بگی داشت ولی کتکم میزد به خاطر همینم این بار با عشق ازدواج ...

خوبه ، چون تو زندگی خلا عاطفی داشتی این خودش یه برگ برندس. همین الانشم از من شش هیچ جلویی. پس خیلی غصه نخور.

دست آخر تو زندگی ففط محبت و عشق باقی میمونه و هیشکی حتی پولدارم باشی سراغتو نمیگیره مگر بخوای بر اشون ارث جا بذاری، یعنی دور ازجون مثل کرکس منتظر مرگ ادم میشن.

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

ب نظرِ منم پول زیبایی و خوش سلیقگی میاره ..... البته در نهایت همه چی پول نیست ...... حالا ای ...

همونوووو بگو از شانس منه من تو فامیل پرخاستگار ترین دختر بودم هیچکی نمیومد اونارو بگیره هرچقدم عمل کردن فایده نداشت حالا که من ازدواج کردم میلیاردرا ام ریختن رو سرشون

مرسی عزیزم چقدر احتیاج داشتم یکی اینو بهم بگه یبارم شده بهم اطمینان بدن به جای اینکه طردم کنن😭❤

خواهش میکنم 

بیخیال  اطمینان  بقیه 

به  خدات ، قلبت ،توانایی هات  اطمینان  کنو  جلو  برو 

بذار  موفقیتت  کاری  کنه  همه  رو  شگفت  زده  کنه کی بودی و  چی  شدی  😊

موفق   میشی  حتما  بانو جان ⁦❤️⁩

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
من گفتم حسم به زندگی اینه انقدر که ناراحتم نگفتم ک زرتی الان خودمو میکشم 

باشه تو تاپيك قبلي گفتي تازه عقد كردي بعد گفتي با ماشين بابام رفتم براي بچم دارو بخرم تصادف كردم يكم توضيح بده ازدواج دومته

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

عزیزم اگر هر آدمی بخواد فقط سختیهاشو بشماره مثل شما زیاد میشه،هرکسی یه مشکلاتی تو زندگی داره،الان تو تاپیکتون خوندم که شوهرتون خیلی آدم خوبیه زندگیتون با عشقه،نمیخوام حرفای شعاری بزنم بگم انرژی مثبت داشته باش ولی بیا ایندفعه نیمه پر لیوانو ببین یه ترازو تصور کن خوبیای زندگیتو بذار یه طرف بدیها رو طرف دیگه،اون موقع ارزش زندگیت برات مشخص میشه،همین زندگی با عشق شما آرزوی خیلیا تو همین نی نی سایته تاپیکاشونو بخون ببین بعضیا چه قدر دلشون از شوهرشون خونه،شما که خودتونم تجربشو داشتید،همین که هدف داری برای آینده خیلی عالیه،مطمئن باش خدا میبینه توکلت به خدا باشه شکرگزار باش و اهدافتو دنبال کن مطمئن باش با آرامشی که از سمت همسرت میگیری میتونید با هم زندگی خوبی بسازید💚

باشه تو تاپيك قبلي گفتي تازه عقد كردي بعد گفتي با ماشين بابام رفتم براي بچم دارو بخرم تصادف كردم يكم ...

چیو توضیح بدم همین الان گفتم ازدواج قبلیم طرف پولدار بود الان با عشق ازدواج کردم ولی پول نیست ....؟؟؟؟

چیو توضیح بدم همین الان گفتم ازدواج قبلیم طرف پولدار بود الان با عشق ازدواج کردم ولی پول نیست ....؟؟ ...

بچه ماله كيه رفتي دارو براش بخري با ماشين بابات تصادف كردي؟

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌