2777
2789
عنوان

اسپری تاخیری در ماشین همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 56 پست
وا چتون شده خانوما تا تقی به توقی میخوره خیانت خیانت میکنید خب دوست همسرتون خرابه خوبه خودتون میدونی ...

من که نگفتم واسه اقا بوده پرسیدم واسه دوستت بوده؟!! ان از کوره در رفت خودش همه چی را بهم ربط داد

مشکلی نداشتم فقط اختلاف سن زیر یکسال اونو نمی دونم چرا اذیت می کنه هر دو زیر 35 سال

یعنی شوهرت چون زن کوچکتر از خودش،می خواد خیانت می کنه

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا اره متاسفانه و این چیزی است که دست من نیس سن    

اخه رو چه حسابی اینو میگی خودش چیزی گفته؟

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
مستقیم و غیر مستقیم

به خودت نمی رسی حتما

احتمالا اره متاسفانه و این چیزی است که دست من نیس سن    

عزیزم کوتا بیا اروم باش خواهرانه میگم زندگیت بچسب بچه داری مسعولیت سختی تنهایی فعلا هیچی نگو ببین چه خبر واکنش چیه مراحل جدایی راحت نیست عزیزم 

ندیده قضاوت خوب نیست خواهرم می رسم اما نمی تونی درکم کنین

قضاوتت نمی کنم می گم انقدر به خودت برس خودتو جذاب کن یادش بره ناراحت نشو از دستم توروخدا 

عزیزم کوتا بیا اروم باش خواهرانه میگم زندگیت بچسب بچه داری مسعولیت سختی تنهایی فعلا هیچی نگو ببین چه ...

کوتاه بیام میشه به قیمت بی حرمتی و مرگ تدریحجی خودم من دختر قوی بودم رتبه اول دانشگاه تهران با خواهان خوب نمی دونم اینهمه به خدا گفتم خوووب خوب گفتم نمی زارم مشکلی توی زندگیم باشه اما متاسافانه زمان تولدمرا نمی تونم کاریش بکنم محبت بوده نظافت نگه داری رسیدگی و و... اما نشد باز امیدم به اینده باشه؟

کوتاه بیام میشه به قیمت بی حرمتی و مرگ تدریحجی خودم من دختر قوی بودم رتبه اول دانشگاه تهران با خواها ...

اگه حوصله داری  کامل توضیح بده

ناراحت نشدم ببخشید فقط حال روحی خودم خوب نیس

نمی خوام برنجی ولی هر چی بیشتر توضیح میدی بیشتر درکت می کنم

اگه حوصله داری  کامل توضیح بده

ببین مثلا می پرسه زن فلانی تولد چند می خورد؟ خب 10 سال از من کوچکتر یا میگه خشبحال فلانی زنش ...... چوونتره یا مثلا من می گم دیگه بچه نمی خام میگه دیگه ازت گذشته 35 رارد کردی یا رفتیم طلافروی میگه دستت پیر شده حالا خیلی هم معمولی است دستم نه کک نه مو و .. من دایما دارم با این حرفاش خرد میشم له می شم پسر بزرگم 9 ساله است خیلی حساس است مرتب میاد میگه مامان کی صلح میشین