2777
2789
عنوان

اسپری تاخیری در ماشین همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی به نامت هست؟

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

حوصله داری تو این گرما پوشیده باشی 

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

الان مثلا چادرسر کنی تو خونه سر سفره نشینی فک کردی خیلیییی نلراحت میشه! خیررررر تازه برا خودش ی مجوز میدونه ک بدون عذاب وجدان ب کارش ادامه بده و ب همه بگ زنم ب من نرسید و.....ریشه ای حلش کن بچه بازیه مگ

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
الان مثلا چادرسر کنی تو خونه سر سفره نشینی فک کردی خیلیییی نلراحت میشه! خیررررر تازه برا خودش ی مجوز ...

ریشه ان نمی دونم چیه فقط اینکه می دونم من انتخاب مادر و بعد خودش بودم و اختلاف سن مون هم زیاد نیس زیر یکساله

ریشه ان نمی دونم چیه فقط اینکه می دونم من انتخاب مادر و بعد خودش بودم و اختلاف سن مون هم زیاد نیس زی ...

رابطه ی .....تون چه طور بوده

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

وا چتون شده خانوما تا تقی به توقی میخوره خیانت خیانت میکنید خب دوست همسرتون خرابه خوبه خودتون میدونید دیگه یعنی چی به همسرت شک کردی😑منم بودم همسرم بی دلیل بهم شک کنه همین برخوردو باهاش میکنم

بعدشم ادما رو تو عصبانیت نمیشناسن گلم الکی رو این عکسای روانشناسی اینستا اتکا نکنید

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
2790
2778
2791
2779
2792