2777
2789
عنوان

اسپری تاخیری در ماشین همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 56 پست
ببین مثلا می پرسه زن فلانی تولد چند می خورد؟ خب 10 سال از من کوچکتر یا میگه خشبحال فلانی زنش ...... ...

ضعف تو پیدا کرده داره اذیت می کنه و شایدم بهانه ای کرده واسه کثافت کاری 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
ببین مثلا می پرسه زن فلانی تولد چند می خورد؟ خب 10 سال از من کوچکتر یا میگه خشبحال فلانی زنش ...... ...

اخه سنتون هم زیاد نیست

میگی زیر ۳۵،من الان ۳۳ سالمه 

ولی یه چیزی ، این راهی که گفتی جواب نمیده

به نظر من کاملا برعکس انجام بده،به خودت حسابی برس

خداروشکر کارمند هم هستی حقوق داری ،برای خودت حسابی خرج کن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه سنتون هم زیاد نیست میگی زیر ۳۵،من الان ۳۳ سالمه  ولی یه چیزی ، این راهی که گفتی جواب نمید ...

بابا بهونه کرده شوهرش

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
بابا بهونه کرده شوهرش

بهونه هم کرده باشه،این اگه اینکارو بکنه حالش میاد سرجاش

ببینه بااین کارش زنش همش داره پول خرج خودش میکنه،هرروز هم بهتر میشه ،میترسه

بعدشم حال روحی استارتر هم خوب میشه بااین کار

راحت میتونه از حرف هایی که زده پشیمونش کنه،بگه عجب غلطی کردم اینطوری گفتم ،حالا زنم دیگه منم پسند نمیکنه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

یعنی واقعا نیاز نبود بپرسم چرا تو ماشینه؟

مگه به همسرت اعتماد نداری؟؟؟ مگه تا حالا خطایی ازش سر زده؟؟؟؟ 

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
مگه به همسرت اعتماد نداری؟؟؟ مگه تا حالا خطایی ازش سر زده؟؟؟؟ 

بیرون رفتن دو روز قبل هم ساعت سه ظهر خیلی شک برانگیز بود گشیش که با خودش نبرده بود داده بود بچه ها بازی کنند من هم که خواب بودم بیدار شدم زنگ زدم یکساعت بعد که اومد خونه گف گوشیم شارژ نداشت زده بدم شارژ گف رفتم بیرون کار داشتم با دوستم