2777
2789
عنوان

دندان پزشکی

300 بازدید | 46 پست

سلام عصرتون بخیر     

کسی امسال دندان پزشکی رفته میخام بدونم هزینه روکش دندون و پر کردنش حدودن چقدره؟!!

چون آدم اول باید پولشو داشته باشه ک بعد بره پیشه پزشک  

🐇🐼🐺🐯🐶🐿🐧🐤🐳🐢🦋🐞🍀

سه تومن 

البته برای من پست هم گذاشت

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

روکش فکر کنم ی تومن میشه.من دندون دارم عصبکشی میکنم ۲ گفت میشه 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عصب کشی و پر و روکش3200

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 

نزدیک سه چهار تومن شد

درد من از حصار برکه نیست                                                       درد من زیستن با ماهیانی است                                           که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده🕊🥀# freeedom
پست چی هس؟

لبه دندونم شکسته بود براش لبه گذاشت

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
پر با کامپوزیت دندون جلو ۱۳۰۰ گرفت

شنیدم کامپوزیت و روکش فرق دارن ولی میگن کامپوزیت بهتر شما نمیدونی چجوره؟ من یه دندون جلومو ۵ ۶ سال پیش عصب کشی کردم حالا میبینم سیاه شده 

🐇🐼🐺🐯🐶🐿🐧🐤🐳🐢🦋🐞🍀

روکش ۱۵۰۰ ایناست   کامپوزیتم از ی تومن شروع میشه تا ۲/۵

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
عزیزان دل نرین پیش دندونپزشک برین دانشگاه علوم پزشکی پیش دانشجوهایه پزشکی اونا هم کارشون خوبه هزینه ...

ولی مواد خوب استفاده میکنن بنظرت؟☹

🐇🐼🐺🐯🐶🐿🐧🐤🐳🐢🦋🐞🍀