2777
2789
عنوان

دندان پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 46 پست
پر با کامپوزیت دندون جلو ۱۳۰۰ گرفت

یدونه دندون 1300 میشه بپرسم کدوم دندون..

من شماره یک روبرام پر کرد با کامپوزیت ،پنج دقیقه هم‌نشد900گرفت..

تلفنی گفت 800  

درست میشه دایی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزان دل نرین پیش دندونپزشک برین دانشگاه علوم پزشکی پیش دانشجوهایه پزشکی اونا هم کارشون خوبه هزینه ...

اونجا بعضی وقتا یا دندون رو عالی درست میکنن یا خیلی معمولی 

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
از ترس آمپول نمیرم درست کنم دندونمو🥲

برو منم نمی رفتم از ترس از اول تا این که الانا میرم و دندونام داغون شدن خیلی حماقت کردم

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از ترس آمپول نمیرم درست کنم دندونمو🥲

بگو بی حسی بزنه

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
من خیلیییی میترسم چندین بار پر و عصب کشیم کردم ولی هنوز از این امپول لعنتی میترسم 😐😂 درد نداره ولی ...

من دکتره نمیدونم ی دفعه از کجاش در میاره من اصلا نمی بینم امپولو ب نظرم قیافش ترسناکه خیلی شکل امپول اتاق عمله وگرنه درد نداره😂

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی مواد خوب استفاده میکنن بنظرت؟☹

ببین الان یه نفر تو درمانگاه کار میکنه پیش خواهرم دستیار دندونپزشک هستش بعد برا دندونهاش رو سیم بکشه اصطلاح پزشکیشو نمیدونم دوتا فک بالا و پایینشو سیم کشید پیش این دانشجوها به خواهرم گفته بود سه میلیون شده پیش دندونپزشک خودش هم نرفته بود زنموم هم همیشه میره با بچه هاش پیش دانشجویه پزشکی اونا که راضی هستن حالا خودتم یه سر بزن بعد از اونایی که براشون از این کارها کردن بپرس اگه خواستی بعد بده برات انجام بدن 

اگه بزنه عالی میشه

میزنه