2777
2789
عنوان

دندان پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 46 پست
چه بد🥲 واقعا حیفه دندون خراب بشه  مال من خراب شده خیلییییی میترسم برم

اره واقعا خیلی حیفه من مثل چی می ترسیدم باور کن از من بدتر نیستی آمپول می زدم آزمایش میدادم غش می کردم اولین روز که رفتم دندونپزشکی قلبم داشت میومد تو دهنم دستام می لرزید ولی ی دکتر خوش اخلاق پیدا کن برو و با ترست مواجه شو خوب خوب میشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یدونه دندون 1300 میشه بپرسم کدوم دندون.. من شماره یک روبرام پر کرد با کامپوزیت ،پنج دقیقه هم‌نشد900 ...

بستگی به مقدار مصرف موادشون هم داره فکر کنم

دندون شماره ۲ رو شاید شاید پنج دقیقه کار کرد دندون شماره چهار رو یه ربعی مشغول بود هر دو رو یه قیمت گرفت

دندونپزشکی قیمت مشخص نداره بستگی ب دکتر و مواد و مکان و اینها داره. بقول شما یکی ۸۰۰ میگیره یه دکتری هم سراغ دارم ۳ تومن میگیره همونو! اصلا نظارتی روی این صنف نیست

همون یه ثانیه  من از همون میترسمممم🤣🤣

بخدا اگ اندازه من بترسی!

من سه سال دندونای داغونم رو ول کردم بخاطر ترس

چندتا دکتر بلاخره رفتم تا یکی شون بنظرم هم مطبش هم خودش خیلی خوب اومدن. خیلی هم تلاش میکرد حواسمو پرت کنه. عالی بود وقتی گفت دندونات دیگه کاری ندارن ناراحت شدم😄😄

ببین الان یه نفر تو درمانگاه کار میکنه پیش خواهرم دستیار دندونپزشک هستش بعد برا دندونهاش رو سی ...

چ خوب گفته 😮

عاره حتمن میرم یه پرس وجو میکنم مررسی عزیزم🌸 باورت میشه اصن به ذهنم نیومد دانشجو پزشکی رو 😂 همش بقیه میگفتن دکتر تجربی ولی اونایی رو میگفتن ک اصلا دانشگاه نرفتن 

🐇🐼🐺🐯🐶🐿🐧🐤🐳🐢🦋🐞🍀
نه اصلا هیچی حس نمیکنی بهت قول میدم😂😂😂😂

منم میترسیدم برم اینقد که آخر مجبورشدم برم بکشم از آمپول میترسیدم ولی بعد که متاسفانه کشیدم گفتم چقد من خر بودم نیومدم اینقد که آخرش مجبور شدم دندونمو بکشم اصلا ترس نداره به هیچ وجه تازه خنده ات هم میگیره به خودت 

خانوم دندونپزشک گفت اگه اهل مواد مخدر و قلیون نباشی بی حسی میزنم چیزی نمیشه که راحت میکشی ولی اگه اهلش باشی که خداروشکر من نیستم گفت برا معتاد ها بی حسی عمل نمیکنه اصلا 

منم میترسیدم برم اینقد که آخر مجبورشدم برم بکشم از آمپول میترسیدم ولی بعد که متاسفانه کشیدم گفتم چقد ...

دقیقا منم مثلا فک میکردم عصب کشی و اینا خیلی درد داره😐رفتم اولین بار هیچی حس نکردم منم ب خودم گفتم ای خر چرا این همه سال خودت عذاب دادی و نیومدی

چ خوب گفته 😮 عاره حتمن میرم یه پرس وجو میکنم مررسی عزیزم🌸 باورت میشه اصن به ذهنم نیومد دانشجو پزش ...

خواهش میکنم منم باید سیم بکشم دندونامو  ولی پولشو ندارم هنوز   اگه دستم بیاد میرم پیش همین دانشجوها