2777
2789
عنوان

بیبی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 66 پست
سلام عزیزم مبارکت باشه😍😍منم دیروز بیبی چکم مثبت شد البته 5روز قبل موعد از دیروزم سرماخوردم ابریزش ...

سلام عزیزدلم مرسی همچنین

فدات منم دقیق نمیدونم ولی اگ میگی بیبی چک زدی و مثبته بهتره سر خود قرص نخوری بری دکتر بگی احتمالا باردار باشم ی قرص بدین ک ضرر نداشته باشه خودشون میدونن چی بدن

یکی دو روز بعد از موعد پریودت هم باز بیبی چک بزن و بعد برو ازمایش بده

بهارِ زندگیِ مادر، تو وصل بودی به بهشت و من وصل شدم به تو، و بهشت اینگونه کشیده شد به زیر پاهایم🤱💙🧿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبی رفتی ازمایش

سلام عزیزم فردا قراره برم امروز نشد

بهارِ زندگیِ مادر، تو وصل بودی به بهشت و من وصل شدم به تو، و بهشت اینگونه کشیده شد به زیر پاهایم🤱💙🧿
حالا خداروشکر بهتر شدم انشالله بعد موعدم برم ازمایش🙏🏻❤

خداروشکر

انشالله با خبرای خوب برگردی❤

فداتشم همچنین شما😍🙏🏻

قربونت برم مرسی😍